+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Etätoiminta

Olemme järjestäneet monenlaista ohjelmaa verkossa videopuheluna, mm. naurujoogaa, tunnetuokioita ja lauluiltoja. Järjestämme myös tilauksesta etäkursseja, luentoja ja tapahtumia! Ota yhteys: info@tunnetaitoja.fi.

Itsemyötätunto voimavaraksi -itsenäinen verkkokurssi (tilauksesta lisäopetusta videopuhelussa), tilaukset info@tunnetaitoja.fi (50€/kurssi, lisäopetus 30€/h). Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja, tunnetaito-ohjaaja, sosionomi (AMK).

25-31.1.2021 Hyviä Viboja Verkossa -nettifestivaali (Facebookissa)

Pikkuinen nettifestivaalimme toi hauskuutusta ja piristystä korona-aikaan tammikuun viimeisellä viikolla 25-31.1.2021. Tarjolla oli kattaus kiinnostavaa ohjelmaa ja puuhaa viikon jokaiselle päivälle. Ohjelmaformaatti oli videopuhelu, mutta tylsästä webinaari- tai kokouspönötyksestä ei ollut kyse! Jokaisessa lähetyksessä oli luvassa osallistavaa ohjelmaa monenlaisista aiheista. Kaikki ohjelma oli maksutonta ja vapaaehtoistyönä toteutettu. Showtime oli joka päivä klo 18.

Tapahtuman järjesti Tunnetaitoja kaikille ry. Haluamme muistuttaa että koronan aikanakin voimme tehdä hauskoja yhteisöllisiä juttuja, järjestää mielekästä ohjelmaa ja olla toisillemme läsnä etänäkin. Yhdistyksen aktiivit hostaavat omia iltojaan ja auttavat vieraita teknisissä pulmissa. Kiitokset kaikille ihanille vieraille ja vetäjille, jotka saimme mukaan verkostojen kautta. Lue lisää yhdistyksestä: https://tunnetaitojakaikille.fi