+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Kampanjat

Seuraa Facebookissa Tunnetaitoja kaikille ry:n toimintaa ja tapahtumia! Tarjoamme mahdollisuuksia ottaa vastuita projekteissa luotettaville osaajille. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme toiveita ja ideoita. Tervetuloa mukaan toimintaan ja kasvattamaan tuikitärkeää tunnetaitoyhdistystä ja laajentamaan yhdistyksen toimintaa! Yhteistyöehdotukset & hakemukset: info(at)tunnetaitoja.fi.

Kampanjat:

Tunteet Elossa – Feeling(s) alive (elokuinen kampanja alkaen 1.8.2020). Teemakuun aikana kannustetaan toisiamme:
-Pysähtymään itsemme & luonnon äärelle, lepäämään
-Tunnustelemaan & ilmaisemaan turvallisesti tunteitamme, tarpeitamme, rajojamme sekä unelmiamme.
-Kohtaamaan itseä & kanssaihmisiä myötätuntoisesti (esim. yhteisissä, ohjatuissa videopuheluissa, metsämeditaatioita, yhteislaulua..)
-Pyytämään ja tarjoamaan tukea, lohtua ja apua. Kampanjan on kehittänyt Tunnetaitoja kaikille ry:n puheenjohtaja Tuisku Tuntevainen.

(P)aineettomampi joulu (joulukuinen kampanja alkaen 1.12.2020). Rohkaisemme ihmisiä toimimaan rajojensa mukaan ja kuulostelemaan tarpeitaan ja tunteitaan myös jouluun liittyen. Inspiroimme tällä tapahtumalla myötätuntoisuuteen, ympäristötietoisuuteen ja selvin päin ajan viettämiseen yhdessä. Kaikki eivät syystä tai toisesta vietä joulua perheen/suvun parissa, joten haluamme luoda mahdollisuuksia viettää aikaa sekä antaa & vastaanottaa hyvää yhteisöllisesti ja turvallisesti. (P)aineettomampi joulu on poliittisesti ja uskollisesti sitoutumaton kampanja, jonka on kehittänyt Tunnetaitoja kaikille ry:n puheenjohtaja Tuisku Tuntevainen.