+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Kirja 8 tunnissa! -kokoelma

Työpäivän verran aikaa itsellesi kirjoittaen sensuroimatonta tajunnanvirtaa, kerralla monta tuntia tai pienissä pätkissä! Ei tarvitse kuin katsahtaa kelloon aina kun aloitat ja lopetat; ajatukset ja tunteet voivat virrata vapaasti aikansa. Voit kirjoittaa käsin mukana kulkevaan vihkoon, älypuhelimella tai tietokoneella.

Miten mielenkiintoisia julkaistuja Kirja 8 tunnissa -kokoelman tajunnanvirtoja eri kielillä ja erilaisilta, eri ikäisiltä ihmisiltä tulemmekaan saamaan lukea? Kuin pääsisi hetkeksi kurkistamaan toisen mielenmaisemiin.

Ehkä juuri Sinä inspiroidut kirjoittamaan tajunnanvirtaa 8 tuntia? Ennakkotaitoja ei tarvita, vaan jokaisella on oikeus ilmaista itseään. Voit kirjoittaa sensuroimatta ja lukematta tekstiäsi ennen kuin olet saanut sen valmiiksi. Eikä valmiiksikaan tarvitse saada; kaikkihan täällä on keskeneräistä valmiissa maailmassa ja silti arkisen ihmeellistä. Ehkä tahdot kirjoittaa itseäsi varten ainoastaan. Tai innostut julkaisemaan Kirja 8 tunnissa tuotoksesi julkaistavassa kokoelmassa anonyymisti tai omalla nimelläsi. Julkaisuun tulevat Kirja 8 tunnissa tuotokset: info(at)tunnetaitoja.fi, otsikolla Kirja 8 tunnissa. Kirjan pituudella tai kieliasulla ei ole väliä; nämä ovat keskeneräisyyden kauhneutta.

Kirja 8 tunnissa haaste -idean äiti Tuisku Tuntevainen:
”Terapeuttista ja vapauttavaa. Ensimmäinen 8 tunnin tuotokseni oli aikalailla mustaa tuskaa kera pienten sarkastisten valonpilkahdusten, toivon välkähdyksiä seassa tuskanparahdusten. En muista edes mistä kirjoitin. Ja tämä on hyvä asia: todella annoin kynän tanssia paperilla liikoja miettimättä. Aluksi oli vaikeaa kirjoittaa muokkaamatta, miettimättä tuleeko isoilla alkukirjaimilla. Muistutin itseäni siitä, että nyt ei olla koulun penkillä, vaan voin kirjoittaa sen minkä tarvitsee tulla ilmaistuksi.”