+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Kasvava mies ja miesten piirit

Kasvava mies on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka Tunnetaitoja kaikille ry:n aktiivi-miehet perustivat syksyllä 2020. Alkuperäinen miesten piiri -konsepti brändättiin uudelleen kesällä 2021.

Olemme matalan kynnyksen toimija uudenlaisen miesten yhteistoiminnan asialla. Tuotamme kasvavien miesten yhteisössä kevyesti palveluita suoraan mieheltä miehelle. Meillä on yhteiskunnallinen missio parantaa miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia, tukea kasvua ja edistää miestyötä. Kasvava mies on poliittisesti ja ideologisesti sitoutumaton toimija.

Järjestämme mm. keskusteluryhmiä miehille, jotka haluavat jakaa ajatuksia ja tuntoja omasta elämästä tunneturvallisessa ympäristössä. Piirissä tarkastellaan maailmanmenoa miehen näkökulmasta tasa-arvoisesti ja toisia kunnioittavasti. Piirissä voit jakaa, keskustella tai olla vain kuuntelijana. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Miesten piireissä tehdään myös harjoituksia, jotka tukevat vuorovaikutusta ja keskinäistä luottamusta.

Lue lisää: kasvavamies.fi
Ota yhteyttä mikäli haluaisit liittyä mukaan: info@kasvavamies.fi

Yhdistys järjestää myös naisten ja sukupuolesta riippumattomia piirejä. Kiinnostaisiko osallistua esimerkiksi laulupiiriin, itkupiiriin tai sydänpiiriin, jossa jokainen saa olla kuultu ja nähty vuorollaan? Lue lisää tapahtumakalenteristamme ja ota yhteyttä! Myös uusia piirinvetäjiä haussa!