+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Liikkuva & pysyvä hyvinvointikeskus

Kukoistamo

Unelmien kukoistamo – tunnetaitoinen, kestävän kehityksen hyvinvointikeskus syntymässä!

Tunnetaitoja kaikille ry on luomassa yhteistyössä monien muiden toimijoiden kanssa hyvinvointikeskusta 30min ajomatkan päässä Helsingistä Mäntsälään! Talo on vuokrattu 1.2.2022 alkaen, ja jos löytyy hyvä ostaja, olisi ilo jatkaa yhteistyötä! Lue Kukoistamon visio täältä ja tervetuloa Facebook-sivullemme sekä suljettuun Facebook-ryhmään (vastaa liittymiskysymyksiin).
Luomme kokonaisvaltaisesti hyvää niin yksilöille ja ryhmille, yhteiskunnalle kuin luonnollekin. Haluamme luoda kansainvälisesti inspiroivan mallin toimivasta, monin tavoin turvallisesta yhteisöstä ja ympäristöystävällisestä keskuksesta, jossa voimme olla harmoniassa itsemme, toistemme ja luonnon kanssa. Hyvinvointikeskuksessa tulee olemaan erilaisia kursseja, koulutuksia, virkistyspäiviä, toimintaa eri kohderyhmille, leirejä ja retriittejä. Keskitymme Hyvinvoiden hyvää luoden -koulutuksiin, sekä Tunnetaito-ohjaajakoulutuksiin, sillä näiden avulla saamme toimintaamme laajennettua valtakunnalliseksi ja tietoisuus tunnetaidoista vahvistuu organisaatioissa – vaikutus on siten suurempi.

Tunnetaitoja kaikille ry:n arvojen mukaisesti:

 • Turvallisuus ja eettisyys ovat perusta, jonka pohjalta luomme
 • Toimintaa on kaikenikäisille ja eri kohderyhmille, pääkohderyhmänä kuitenkin koulutukset organisaatioille, sillä siten tunnetaidot menevät eteenpäin ja luovat suurempaa muutosta
 • Osallistuminen on mahdollista myös vähävaraisille
 • Luomme turvaa monella tasolla, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta
 • Hyvinvointikeskuksen tapahtumat ovat päihteettömiä

  Olemme jo löytäneet:
 • Sopiva kiinteistö ja talo! Mäntsälässä, 30min ajomatkan päässä Helsingistä löytyi upea Alkemistin talo, jonka aiomme ostaa yhteisvoimin sekä samat arvot jakavien yrityssijoittajien avulla (saa suositella sydän paikallaan olevia ihmisiä!).
 • Yhteistyökumppaneita (mm. Luonnonperintösäätiö, Heinolan tila, Nummisten kyläyhdistys).
 • Kiinnostuneita rahoittajia, sijoittajia ja lahjoittajia
 • Hyvinvointialan yrittäjiä, organisaatioita ja muita toimijoita yhteistyöhön
 • Ota yhteyttä jos haluat olla mukana mahdollistamassa yhteistä unelmaa ja tunnetaitoista hyvinvointikeskusta! info@tunnetaitoja.fi tai +358 45 358 8292/Tuisku Tuntevainen

Liikkuva hyvinvointikeskus – myötätuntoisia kohtaamisia luonnonrauhassa:

Tunnetaitoja kaikille ry:n ensimmäinen pilotti Tuisku Tuntevaisen ideasta syntyneestä Liikkuvasta hyvinvointikeskuksesta on nyt valmis! Täyden palvelun paketti, joka sisältää ohjelman, ohjauksen ja kaiken tarvittavan!

 1. Organisaatio tai yksityishenkilö ottaa yhteyttä ja kertoo kurssi/tapahtumatoiveensa, sovitaan ajankohta ja sisältö.
 2. Tuisku tai muu sovittu luotettava ohjaaja polkaisee pyörällä minne päin tahansa pk-seutua. Pyörän peräkärryssä kulkee sovittuna aikana sovittuun paikkaan kotateltta, telttasauna, kamiina, riippumattoja, lämpimiä makuupusseja, eväät sekä tarvittaessa äänentoisto (ihme kyllä kaikki mahtuvat pyörän peräkärryyn – et usko ennen kuin näet!).
 3. Ohjaaja pystyttää kotateltan ja/tai lämmittää telttasaunan ja siivoaa ympäristöä roskista samalla.
 4. Osallistujat saapuvat paikalle sovittuna aikana, suoraan kotateltan suojiin tai löylyjen lämpöön.
 5. Ohjelmaosuus, se voi olla esimerkiksi hyvinvointineuvontaa & liikkunnallisia harjoituksia tunnetaitoisesti, virkistyspäivä, tunnetaito -tai itsemyötätuntokurssin tai Sydämen halauluja -lauluilta. Toiveiden mukaan monenlainen ohjelma on mahdollista (alla esimerkkejä toivekursseista).
 6.  Retkiruokailu, tai majoittuminen kotateltassa makuupusseissa mahdollista.
 7. Kiitollisin sydämin kotiinpaluu.

Kuva: Liikkuva hyvinvointikeskus paketissa – uskomattoman paljon mahtuu pieneen tilaan!