+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Sydämen halauluja – intuitiivinen laulu

Laulaminen, etenkin yhdessä laulaminen ja liikkuminen, on tutkitusti terveellistä hengityselimistölle, ja luo yhteenkuuluvuuden ja yhteydentunnetta sekä rauhoittaa hermostoa. Laulaessa ihminen on yhteydessä tunteisiinsa usein syvemmin kuin puheen kautta. Lauluun yhdistyy luontevasti myös vapaa liike ja tanssi.

Sydämen halauluja -intuitiivista äänen hoivaa ja voimaa – sanat & ääni voi olla kuin lämmin halaus etäältäkin.
Tuisku keksi nimen Sydämen halauluja, kun hän pohti, miten saisi kuvattua sitä mitä sydämestä laulaminen hänelle merkitsee: turvaa, yhteyttä, syliä, sydämellisyyttä, halausta, laulua. Näin syntyi intuitiivisesti lammen rantaa kävellessä nimi Sydämen halauluja. Kosminen tahinko -nimi syntyi osittain jo lapsena. Tuiskulla oli tapana sanoa omakeksimänsä sana Tahinko – eli tahallinen vahinko. Sellainen hän kokee itsekin olevansa: ei-suunniteltu lapsi, jonka äiti meinasi abortoida ennen kuin tuli toisiin ajatuksiin. ”Olenko minä virhe – vai olenko minä ihme? Olen mittaamattoman arvokas. Olen äärettömän rakas. Olen kaikkeudessani kaunis, olen osa kaikkeutta, ajatonta avaruutta.” – Kosminen tahinko

Äänihoidot, laulukeikat & lahjat sekä kurssit tilauksesta, sekä etänä että livenä, yksityistuokioita, ryhmille sekä isommallekin porukalle. Keikat ovat osallistavia, usein on Tunnetaitoinen Open stage lopuksi – jolloin kuka tahansa saa halutessaan ilmaista luovuuttaan ja tunteitaan kannustavassa, myötätuntoisessa ilmapiirissä.

Intuitiivisen laulun kursseilla ja retriiteillä pääset tutustumaan oman äänesi syvyyksiin ja sävyihin – leikkimään ja seikkailemaan turvallisesti, tulemaan kuulluksi ja nähdyksi tunteinesi. Intuitiivinen improlaulu muistuttaa itkuvirsiä, kansanlauluja ja runonlaulantaa – kuitenkin on ihan omanlaisensa kokonaisuus, Tuisku Tuntevaisen monen vuoden kehittelytyön tulos. Tuisku opettaa Sydämen halauluja eli toivoa tuovia lohdullisia lauluja, ja lisäksi Äänen hoivaa ja voimaa -kursseja ja (O)saat laulaa ja leikkiä! -kursseja, joissa saat ilmaista kaikkia tunteitasi ja kokeilla tehdä lauluja vaikka vihasta, surusta tai peloista. Kaikilla kursseilla edetään osallistujien rajojen ja tarpeiden mukaan, tarvittaessa aivan pienin askelin. Tuiskun lupaus: 100% tyytyväisyystakuu! ”Jos et löydä laulamisen ja äänenkäytön iloa kanssani, saat rahasi takaisin”. Tämä perustuu siihen, että Tuisku ei ole vielä tavannut ainuttakaan ihmistä, joka ei olisi melko nopeasti hänen kanssaan laulelusta nauttinut. Tuiskun intuitiivisen laulun kursseilla saa osallistua niinkuin hyvältä tuntuu: vaikka vain kuunnella. Tosin, monet jotka sanoivat ”minä en sitten ainakaan laula, pelkään laulamista mutta tulin vain kuuntelemaan..” ovat alkaneet tehdä omia sydämenlaulujaan eli niinkin voi käydä…

Tuisku kokoaa myös Sydämen halauluja -hyväntekeväisyysalbumia, sekä yhteisalbumia lohdullisista lauluista muusikkojen kanssa ja yhteisalbumia tunteiden kirjosta.

Seuraa ja osallistu (mm. yhteisrunoketjuja):
Sydämen halauluja Facebookissa
Sydämen halauluja Youtubessa
Kosminen tahinko Youtubessa ja facessa
Cosmic Soundhug youtubessa (yhteinen kanava)
Impro/laulu/tanssien koollekutsuryhmä facessa