+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Tunnetaitoja kaikille ry:n tapahtumiin ja kursseille! Kursseillamme saa ilmaista kaikkia tunteita turvallisesti ja kannustetaan kunnioittamaan rajoja. Meillä on monenlaisia tunnetaitoja vahvistavia kursseja luotettavilta eri ohjaajilta. Jos haluat järjestää tapahtuman yhteistyössä, ota yhteyttä info@tunnetaitoja.fi.Tunnetaidot kuuluvat kaikille elämäntilanteesta riippumatta: tämän vuoksi kursseillamme on aina vähintään 1 paikka varattu vähävaraiselle maksutta. Järjestämme kursseja sekä etänä, että kasvotusten metsässä turvavälien kera pienryhmissä.

Kysyttävää, kurssitoive tai yhteistyöidea?
Ota yhteyttä:
info@tunnetaitoja.fi
+358 45 358 8292

 

Säännölliset maksuttomat tapahtumat, mm Yhteisulkoilut:

Helsinki. Oodin edestä torinpuoleisilta ovilta Helsingin keskustassa keskiviikkoisin klo 18 (tauolla koronan takia) Tervetuloa ulkoilemaan turvavälit huomioiden ja tutustumaan Tunnetaitoja kaikille ry:n toimintaan tai ihan vain tapaamaan uusia ihmisiä. Yhteisulkoiluja tulossa myös muihin kaupunkeihin. Ota yhteyttä, jos haluat yhteisulkoilun koordinaattoriksi omalla paikkakunnallasi! Yhteisulkoilun ohje (saa jakaa!). info@tunnetaitoja.fi

Tampere. Ulkoilumiittejä turvavälien kanssa erikseen sovittuina ajankohtina, ota yhteyttä venla.heiman@tunnetaitoja.fi

Pori. Tulossa yhteisulkoiluja, ota yhteyttä pete.palvalin@tunnetaitoja.fi, jos olet kiinnostunut.

MAKSUTTOMAT SÄÄNNÖLLISET VIDEOPUHELUT:

Maanantaisin klo 19.30 videopuhelu  Tunnetaitoja kaikille ry:stä kiinnostuneille! Jos haluat mukaan, laita sähköpostia info@tunnetaitoja.fi.

Keskiviikkoisin klo 12 omatoiminen yhteistyöskentelymiitti, vapaa pääsy: https://meet.jit.si/tunnetaitojakaikillery.

Tulevia tapahtumia:

9.6 ke klo 18 Yhteisulkoilu Porissa. Lähtö Hallituskadun ja Raumansillan risteyksestä.

16.6 ke klo 17-20 Lyriikka- ja lauluntekopaja Lammassaaressa Helsingissä (fb-tapahtuma)! Ohjaajina Tunnetaitofestivaaleillakin esiintyneet rap- ja pop-artisti Kake Karisson sekä tunnetaito- ja itsemyötätuntovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Työpajoja & kursseja myös tilauksesta mm. virkistyspäiville, polttareihin, synttäreille. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi otsikolla Lyriikka- ja lauluntekopaja. Hinta 40€/hlö, 1 paikka varattu vähävaraiselle maksutta!

17.6 to klo 17-20 Laulupiiri metsässä – singing circle in Helsinki (Fb-tapahtuma tässä impromiittien ryhmässä, tervetuloa liittymään). Tervetuloa rentoutumaan kuunnellen, tai laulamaan yhdessä! Turvavälit pidetään, rajattu osallistujamäärä. Äänitämme myös lauluja kuorossa lohtulaulu- ja tunnetaitoalbumeja varten (levytyssopimus on, näitä kootaan). Äänityksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja äänityksestä informoidaan etukäteen, jolloin voi sen aikaa vain kuunnella halutessaan. Ilmoittaudu ja saat tapaamispaikan osoitteen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Laulupiiri 17.6. MAKSUTON!

18.6. pe klo 16 -> MIITTI. Tule tutustumaan tunnetaidoista tykkääviin! Perjantaina klo 16 Alppiruusupuistossa Helsingissä, Huopalahden aseman vieressä! Maksuton, kaikille avoin, paikka on myös esteetön ja kaunis kukkivine alppiruusuineen. Vapaata oleilua turvallisesti. Voidaan jutella, saa tehdä myös esim. omia käsitöitä, piirrellä, musisointi/yhdessä laulaminen on mahdollista – mitä toiveita sattuu paikalle tulijoilla olemaan. MUKAAN: piknik viltti / omat eväät halutessasi. Ilmoittaudu: 045-3588292 / Tuisku Tuntevainen

19.6 klo 10-18. Puhdistava ja uudistava Tunnesukellus-päiväretriitti Oulun seutu. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kesäpäivä  tunteiden, luovuuden, yhteisöllisyyden ja sekä henkisen että ruumiillisen puhdistautumisen merkeissä! Opit itkuvirsiperinteestä ammennetun, mutta nykyaikaan sovitetun äänellä itkemisen tekniikan, jota voit jatkossa käyttää hyvinvoinnin lähteenä milloin tahansa! Intensiivisen ja vapauttavan tunnetyöskentelyn jälkeen pääsemme rentoutumaan saunajurtan lempeissä löylyissä sekä puhdistavassa turvepaljussa. Tapahtuman eämäntänä on yrittäjä, saunaterapeutti ja luonnonvaratuottaja Anu Rosenberg. Tunnetyöskentelyn ohjaa itkuohjaaja, folkloristi (FM) Katariina Krabbe. Hinta: 159 euroa (sisältää ohjeman, jurttasaunan ja turvepaljun lisäksi ateriat). Ilmoittaudu: anu.rosenberg@luonnokas.fi.

20.6 su klo 15-18 NytRiitti! -retriitti.
Nyt riitti muiden odotusten mukaan eläminen! Nyt riitti yksinpuurtaminen! Nyt riitti rajojen yli meneminen!
Mille Sinä haluaisit sanoa Nyt riitti?
Upouusi nytriitti on vapauttava kesän aloitus, sillä kun opit sanomaan Nyt riitti ja EI kaikelle, mikä ei edistä hyvinvointiasi ja unelmiasi, vapautuu tilaa sanoa KYLLÄ niille niille asioille ja ihmisille, joita todella tahdot elämääsi. Nytriitillä saat tulla nähdyksi turvallisesti pienryhmässä kaikkine tunteinesi. Äänen ja kehon liikkeellä saat sanoa NYT RIITTI, niin että tunnet oman voimasi joka solulla.
Nytriitille loistava jatko Vapaudu vanhoista uskomuksista -itku & tunnepiiri 23.6,  Saa vain olla -riippumattoilu luonnon sylissä 7.8 & 15.8, sekä lopuks Opi ottamaan vastaan kaikkea hyvää 7.9-28.9.
Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, tunnetaitovalmentaja ja Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Nytriitti. Hinta: Nytriitti yksistään 25€/hlö. Koko 4 kurssin sarja: 85€.

22.6 ti klo 13-18 Tunteiden ilmaisua luovilla menetelmillä. Haluatko oppia rakentavia tapoja ilmaista erilaisia tunteita tai ihan vain herätellä luovuuttasi ja kokeilla uusia menetelmiä? Ohjelmassa on niin luovaa liikettä, kuin piirtämistä ja väreillä leikkimistäkin, runonlaulantaa ja improa. Jos jokin ohjelmasta ei kutsu, voit myös nauttia luonnonrauhasta riippumatossa oleillen – sekin on luovaa olemista – olemassaolo. Riippumattoja ja välineitä on lainaksi, eli et tarvitse muuta kuin itsesi, säänmukaiset varusteet ja omat eväät. Vietämme päivän Helsingissä rauhaisassa metsässä – tarkempi osoite vain osallistujille. Ohjaajat:
Marjo Akkanen on itkuvirsiohjaaja, kuvataiteilija ja runoilija, sekä Tunnetaitoja kaikille ry:n aktiivi. Tuisku Tuntevainen on Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja, kirjailija, lauluntekijä ja tunnetaitovalmentaja. Hinta: 70€/hlö, jos kutsut mukaan kaverisi, 55€/hlö. 1 paikka varattu vähävaraiselle maksutta! Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Tunteiden ilmaisua luovilla menetelmillä.

23.6 ke klo 13-18 Vapaudu vanhoista uskomuksista -itku & tunnepiiri. Puretaan turvallisessa pienryhmässä itku- ja tunnepiirissä vanhoja haitallisia ja epätosia uskomuksia, kuten ”mikään mitä teen, ei koskaan riitä, minussa on jokin perustavanlaatuinen vika etten ole täydesti rakastettu..” Kaikki tunteet sallittu ja nyt saa surra. Yleensä itkupiirit päättyvät lopuksi vapautuneeseen helpotuksen nauruun! Ohjaajat: Marjo Akkanen on itkuvirsiohjaaja, kuvataiteilija ja runoilija, sekä Tunnetaitoja kaikille ry:n aktiivi. Tuisku Tuntevainen on Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja, kirjailija, lauluntekijä ja tunnetaitovalmentaja. Hinta: 70€/hlö, jos kutsut mukaan kaverisi, 55€/hlö. 1 paikka varattu vähävaraiselle maksutta! Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Vapaudu vanhoista uskomuksista -itku & tunnepiiri.

3.7 klo 14 alkaen Tunnetaito-podcastien äänityksiä ja metsämiitti pienryhmälle! Maksuton tapaaminen, mukaan mahtuu rajattu osallistujamäärä etukäteen ilmoittautuneita, etusijalla podcastin teossa jo mukana olevat. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Podcastin teko 3.7.

5-11.7 Virkistysviikko ja lohtulaulualbumin äänitykset Pyhtäällä Stockforsissa. Etusijalla Tunnetaitoja kaikille ry:n hallitus/ aktiivit. Mukaan pääsee myös muita, jos tilaa jää, olemme pienryhmässä. Majoitus teltoissa metsässä, tai erillisellä maksulla yhteistyökumppanimme tiloissa erillisissä huoneissa. Upea miljöö: mahdollisuus uida joessa ja saunoa, levähtää metsässä ja musisoida. Voi kysellä info@tunnetaitoja.fi, jos mahtuu vielä mukaan, tai samaan paikkaan toivekurssia, otsikolla Virkistysviikko 5-11.7.

17.7 ja 24.7 lauantait klo 14-18. Tunnetaitoja luovien menetelmien avulla -metsäkurssi pk-seudulla upean luolan maisemissa, jonne juna-asemalta kävelymatka!
Opit käsittelemään tunteita rakentavasti luovien menetelmien avulla, ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Saat samalla nauttia metsän hyvinvointivaikutuksista, kokea turvallista yhteisöllisyyttä ja rentoutua. Kurssilla liikutaan luovasti metsässä kehoa kuulostellen, kirjoitetaan tajunnanvirtaa, piirretään, lauletaan (saa myös vain kuunnella), oleillaan sekä tehdään taidetta metsän aineksista. Saat ottaa halutessasi mukaasi esimerkiksi keskeneräisiä käsitöitä. Tunnetaitoja kaikille ry tarjoaa kurssille lainaksi riippumattoja, joissa voit oleilla. Omat eväät mukaan. Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, tunnetaito- ja luovuusvalmentaja, lauluntekijä ja kirjailija. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi otsikolla Tunnetaitoja luovien menetelmien avulla. Hinta: 30€.

18.7 klo 14-18 Selkounelmiametsäkurssi Helsingissä (etäkurssit tilauksesta)
Unelmointia yhdessä ja keinoja, miten unelmia kohti voi mennä. Keskustelua ja vinkkejä selkouniin eli tietoisiin uniin, joiden avulla voi elää unelmia todeksi unissaan ja harjoitella unitaitoja sekä käsitellä tunteita. Unelmien visualisointia ja kirjoittamista sekä toisistamme ja luonnosta inspiroitumista. Halutessasi voit jatkaa syksyn etäkurssilla, jossa syvennytään unitaitoihin ja selkounien oppimiseen. Saat kattavan videon kurssiin sisältyen, jossa on erilaisia uni- ja rentoutumisvinkkejä.

Ohjaajana uni- ja tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Tuisku on nähnyt selkounia niin pienestä asti kuin muistaa, ja muutama ihminen on nähnyt elämänsä ensimmäistä kertaa aikuisiällä tietoista selkounta Tuiskun selkounikursseilla -selkounia voi siis todella oppia vielä aikuisenakin. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi otsikolla Selkounelmia.

 

30.7-1.8  Improleiri Espoossa. Alkaa 30.7 klo 14 ja päättyy 1.8 klo 20. Tervetuloa kaikki mukaan improilemaan ja jakamaan ajatuksia improvisaatiosta Espoon Soukkaan 30.7-1.8.2021 aikuisten improleirille, osoitteeseen Soukanrantatie 74. Tila on vanha kansakoulurakennus jossa mahtuu hyvin esiintymään. Sisällä pystyy myös majoittumaan halutessaan (oma makuupussi ja alusta mukaan) tai mennä kotiin yöksi. Tilassa on sisävessa, mutta ei peseytymismahdollisuutta. Mukaan mahtuu niin ensikertalaiset kuin jo kokeneemmatkin improajat. Tarkoitus olisi oppia toisiltamme uusia improtekniikoita ja tutustua. Ilmoittautuminen on pakollinen ja leirin hinta on 30euroa (tilavuokra ja ruuat, emme tavoittele voittoa) ja maksu tulisi suorittaa tilille mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen leirin alkamista, jotta voimme hankkia ruuat ajoissa. Leiri toteutetaan koronarajoitusten mukaan, jos leiriä ei pystytä järjestämään rahat palautetaan. Ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse: Milla Enroth, milla.enroth@hotmail.com, puh. 0403600628

7.8 ja 15.8 klo 14-19 Saa vain olla -riippumattoretriitti luonnon sylissä
Voit osallistua molemmille kerroille tai vain toiseen! Saat olla ja hengähtää metsässä, oppia tuntemaan olemassaolon onnea, elämän syvintä iloa. Sitä, miten riittää, kun on vaan ja hengittää: miten voi huomata, että juuri nyt tässä hetkessä kaikki on hyvin, olen turvassa ja rakastettava. Alkupiirissä jokainen saa tulla kuulluksi ja ilmaista ajatuksiaan ja tunteitaan, sen jälkeen on sanatonta vapaata oleilua ja päivän päätteeksi loppupiiri. Riippumattoja saa lainata, saa oleilla luonnossa ja ihmetellä metsän elämää. Riippumatot saa lainaksi Tunnetaitoja kaikille ry:n tarjoamana, omat eväät mukaan. Milloin tahansa päivän aikana voi tarvittaessa tulla keskustelemaan ohjaajan kanssa. Päivän aikana saa oleilla yksin tai yhdessä, turvavälien kera. Lepoon inspiroijana Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi otsikolla Saa vain olla -riippumattoiluoleilu luonnon sylissä, kerro tuletko molempiin vain toiseen. Hinta vapaavalintainen, Tunnetaitoja kaikille ry:n hyvinvointikeskuksen luomisen tueksi!

14.8 la klo 14-17 Sydämen halaulut – opi halaamaan äänelläsiPäiväkurssi Keskuspuiston metsässä Helsingissä. Laulaminen on tutkitusti terveellistä kehon ja mielen terveydelle. Ei vaadi laulutaitoja: voit myös vain kuunnella lohdullisia sanoja, hyräillä tai hengitellä laulujen aikana. Rentoutuminen on tärkeää etenkin nykyään, kun ärsykkeitä on paljon. Opit luomaan itsellesi turvaa, rauhaa ja levollisuutta laulujen ja syvään hengittämisen avulla, laulut auttavat myös nukahtamaan. Puretaan laulamisen ilon tiellä olevia uskomuksia. Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, tunnetaitovalmentaja ja intuitiivisen laulun ohjaaja, kokoaa myös lohtulaulualbumia. Hinta 13€ (tarkentuu).

28.8 klo 12-19. Matka maaemon kohtuun -tunneretriitti luolalla. Ikimuistoinen retriitti järjestetään toiveuusintana! Tule mukaan elämykselliselle, vapauttavalle ja voimauttavalle matkalle satumaiseen luolaan kuin maaemon kohtuun. Kaikki tunteet saavat purkautua sellaisina kuin ne tulevat, vapaasti ja luottamuksellisesti, pienryhmässä kahden ohjaajan tukemana. Päivän aikana teemme erilaisia kehollisia ja luovia harjoituksia ulkona luonnon sylissä. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita, ei esimerkiksi tarvitse ”osata” laulaa tai tanssia, vaan keskitymme tunteisiin, niiden tunnistamiseen ja ilmaisuun luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ohjaajat: Tuisku Tuntevainen, Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja ja Katariina Krabbe, Tunnesukelluksen perustaja ja itkuvirsiohjaaja. Hinta: Early Bird: 100 €, kun ilmoittaudut ja maksat varausmaksun (50 €) viimeistään 10.8. Normaalihinta: 120 €
Vapaapaikka vähävaraiselle: 0 €, väh 5 somejakoa. Retriitin hinnat sisältävät ohjelman lisäksi opastuksen luolalle, sekä pääsyn Itsemyötätunto-verkkokurssille (arvo 50 €). Ilmoittaudu: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Matka maaemon kohtuun.

1.9-3.11 keskiviikkoisin klo 17-19 Tunteet hyvinvoinnin kompassina verkkoluento ja -kurssi videopuhelulla.
Opit ymmärtämään erilaisia tunteitasi ja sitä, miten tunteet kertovat tärkeää viestiä tarpeista, rajoista ja hyvinvoinnista. Kurssi painottuu käytännön harjoituksiin: saat hyviä keinoja tunteidesi tunnistamiseen, sanoittamiseen, ilmaisuun rakentavasti. Opit keinoja vahvistaa sisäistä turvan kokemustasi ja käsittelemään vaikeita tunteita rakentavilla tavoilla. Saat kattavasti tunnetaitoharjoituksia itsellesi talteen sekä vinkkejä, mistä saa tukea tunteiden käsittelyyn jatkossakin. Ohjaajana tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Tunteet hyvinvoinnin kompassina. Hinta 54€.

3.9 ja 10.9 pe klo 16-18 Riippuvuuksista vapaammaksi verkkoluento (missä vain) ja yhteiskävely Helsingissä.
Tuleeko syötyä lohduksi herkkuja, liikuttua armottomasti tai tunnistatko muita riippuvuuksia itsessäsi?
Opit ymmärtämään myötätuntoisesti erilaisten riippuvuuksien syntysyitä ja saat turvallisessa ryhmässä purkaa niihin liittyviä tunteita ja uskomuksia. Saat keinoja ja eväitä, miten riippuvuuksista voi toipua ja vapautua. Saat myös vinkkejä, mistä voit saada lisää apua. Ohjaajana tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Ilmoittautuminen Riippuvuuksista vapaammaksi -kurssille 3.9 ja 10.9. Hinta 16€.

7.9-28.9 tiistaisin klo 17-19 Opi ottamaan vastaan kaikkea hyvää -metsäkurssi Helsingissä (tilauksesta myös videopuhelukurssi)

Opi pyytämään mitä tarvitset, ottamaan vastaan kannustusta ja kiitosta ja kaikkea hyvää!
On aika purkaa vanhoja uskomuksia ja ilmaista tunteita, jotka ovat vielä hyvän vastaanottamisen hidasteena. Voit ottaa vastaan ja antaa lahjoja sydämestäsi ilolla, ilman häpeää ja syyllisyyttä. Kun opit kuuntelemaan, mitä todella kaipaat ja tarvitset voidaksesi hyvin, on helpompaa myös ilmaista rajojasi. Hyvän vastaanottaminen
on taito, mitä voi vahvistaa ja yhdessä opetellen on vielä vaikuttavampaa. Kurssiin sisältyy pieniä yllätyslahjoja ohjaajalta, joita voit ottaa vastaan halutessasi. Voit vahvistaa myös kaiken hyvän antamista itse itsellesi! Ohjaajana tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Opi ottamaan vastaan kaikkea hyvää.
Hinta: Vapaaehtoinen, kurssin teeman mukaisesti sen verran mikä sydämessäsi oikealta tuntuu
17.9-8.10 perjantaisin klo 16-18 Riippuvuuksista vapaammaksi online-kurssi videopuhelulla (syventymistä aiheeseen). Tuleeko syötyä lohduksi herkkuja, liikuttua armottomasti tai tunnistatko muita riippuvuuksia itsessäsi?
Opit ymmärtämään myötätuntoisesti erilaisten riippuvuuksien syntysyitä ja saat turvallisessa ryhmässä purkaa niihin liittyviä tunteita ja uskomuksia. Saat keinoja ja eväitä, miten riippuvuuksista voi toipua ja vapautua. Saat myös vinkkejä, mistä voit saada lisää apua. Ohjaajana tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Ilmoittautuminen Riippuvuuksista vapaammaksi -kurssille 17.9. Hinta 29€.12-26.10 tiistaisin klo 17-19. Matka kateudesta inspiraatioon -etäkurssi.
Opit ymmärtämään myötätuntoisesti kateutta, niin ettet toimi haitallisesti sen mukaan. Opit tunnistamaan tarpeitasi ja unelmiasi kateuden taustalla. Ymmärtämällä omaa kateuttasi, pelkosi muiden kateutta kohtaan vähenee, ei tarvitse pienentää itseäsi enää peläten että joku tulee kateelliseksi. Kateuden voi löytää inspiroivaksi voimavaraksi: mitä kaikkea minussa odottaakaan vielä kukoistusta, kun hänkin onnistui tuossa?

Kurssilla saat turvallisesti käsitellä kateutta ja oppia kiitollisuutta ja inspiroitumaan toisista. Kun opit näkemään, miten paljon sinussa on hyvää, sinun on helpompi olla aidosti iloinen siitä hyvästä, mitä muissa on. Ohjaajana tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Matka kateudesta inspiraatioon. Hinta 30€.

2.11 ja 9.11 klo 17-19 Rehellisen rakastava rajoissani -videopuhelukurssi.

Opettele ilmaisemaan EI niille asioille, jotka eivät edistä hyvinvointiasi. Siten vapautuu tilaa sanoa KYLLÄ niille asioille ja ihmisille, joita todella tahdot elämääsi. Mitä paremmin itse voit, sitä enemmän voit läsnäolollasi antaa hyvää myös muille. Kurssilla keskustellaan rajoista ja vahvistetaan rajojen tunnistamista ja ilmaisua kehotietoisuuden ja tunteiden avulla. Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja ja tunnetaitovalmentaja. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Rehellisen rakastava rajoissani.

12.11-3.12 perjantaisin klo 17-19 Itsemyötätunto voimavaraksi arkeen -verkkokurssi videopuhelulla.

Itselleni hellä – ystävä aina lähellä. Opit lempeyttä ja myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan. Saat monipuolisesti käytännön vinkkejä itsemyötätunnon vahvistamiseen arjessasi. Opit tukemaan itseäsi myötätuntoisesti kuin hyvää ystävää erilaisissa tilanteissa – tämä on elämänmittainen mielenkiintoinen oppimismatka!
Saat kurssiin sisältyen, opetuskertojen lisäksi videoharjoituksia sekä tunnetaito-oppaan harjoitukset hyödyksesi, joita voit tehdä omalla tavallasi ja omaan tahtiisi – lempeästi voimavarojasi kuulostellen. Ohjaajana tunnetaito- ja itsemyötätuntovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Itsemyötätunto voimavaraksi arkeen. Hinta 29€.

16.11 klo 17-19 MAKSUTON verkkoluento: Sopua ja ymmärrystä ihmissuhteisiinLuennolla voit ilmoittautua saman teemaiselle kurssille halutessasi! Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Sopua ja ymmärrystä ihmissuhteisiin maksuton luento.
23.11-14.12 tiistaisin klo 17-19 Sopua ja ymmärrystä ihmissuhteisiin -videopuhelukurssi.
Opit ihmissuhteissa tärkeitä taitoja, kuten rakkaudellista rehellisyyttä rajoja kunnioittaen, omien tunteiden ja tarpeiden ilmaisua, silmiin katsomista myötätuntoisesti ja toisen kuuntelua keskeyttämättä. Opit hakemaan tukea ja lohtua useilta ihmisiltä ja lohduttamaan myös itse itseäsi. Kun ymmärrys ja myötätunto vahvistuu ja emme odota toisen täyttävän kaikkia odotuksiamme ja toiveitamme ihmissuhteet ovat sopuisampia. Ilmoittautuminen: info@tunnetaitoja.fi, otsikolla Sopua ja ymmärrystä ihmissuhteisiin kurssi. Hinta 29€.


Menneitä tapahtumia:

2021:
31.3-28.4. TÄYNNÄ Selkounelmia. 5 kerran online kurssi selkounista, uni- ja rentoutumistaidoista ja unelmista, ohjaajana Tuisku Tuntevainen.
30.3-27.4. TÄYNNÄ Itsemyötätunto voimavaraksi arjessa, 5 kerran online kurssi, ohjaajana Tuisku Tuntevainen
11.3  Lohtu- ja turvalauluista voimavaroja ONLINE kurssi, Vantaan aikuisopisto. SIIRRETÄÄN myöhemmäksi. Laita sähköposti info@tunnetaitoja.fi. Ohjaajana Tuisku Tuntevainen, Tunnetaitoja kaikille ry:n puheenjohtaja, tunnetaito-ohjaaja, lauluntekijä, sosionomi (AMK). Lisää infoa kurssista.

30.3 ja 31.3 alkaen tiistaisin ja keskiviikkoisin 5 kertaa klo 20.30-21 Lohtulaulutuokio, MAKSUTON ja kaikille avoin! Tuisku Tuntevainen esilaulaa helposti mukana laulettavia/hyräiltäviä laulujaan – voit myös vain kuunnella ja rentoutua. Jotkut ovat käyttäneet Tuiskun lauluja esimerkiksi synnytyksessä kivunlievitykseen, ja Tuisku itse on toipunut täysin paniikkihäiriöstä laulujen avulla. Tuisku äänittää samalla Lohtulaulualbumia ikäihmisten (ja muidenkin) iloksi – eli voit olla mukana tekemässä hyvää kuuntelemalla ja antaa palautetta tai kommentoimalla täällä halutessasi!

12.3 Tunnetaitoja kaikille ry:n vuosikokous videopuhelulla! Ilmoittaudu: info@tunnetaitoja.fi. Käymme läpi mm. toimintasuunnitelmaa ja tulevaisuuden visioita, sekä 1. toimintavuotemme tapahtumia.

13.3 Tunnetaitoja kaikille ry:n väelle ja kiinnostuneille yhdistyksemme 1-vuotissynttärit videopuhelussa! Innostavaa, osallistavaa ohjelmaa – kaikille avoin maksuton tapahtuma. Unelmoidaan yhdessä ja kerrotaan toiminnastamme! Palkitaan Vuoden tunnetaituri ja jaetaan arvonnan palkinnot (1.3 asti aikaa osallistua). Ilmoittaudu: info@tunnetaitoja.fi, saat linkin videopuheluun.
Voit osallistua juhlistamaan yhdistystä myös vapaaehtoisella jäsenmaksulla: Saaja: Tunnetaitoja kaikille ry
Tilinumero: FI34 4730 0010 5281 30
Viitenumero: 20022. Kaikki yli 50€ lahjoittaneet saavat ihanan Tunnetaitoja kaikille -korttipakan (arvo 27€) sekä Itsemyötätunto voimavarana- verkkokurssin (arvo 50€). Kiitos kun olet mukana!

Ti 2.2. Lempeämpi rentoutumispolkusi -verkkokurssi. stressittömämpään, rennompaan, kiirettömämpään elämään – kuin lahja kehollesi ja mielellesi parempaan palautumiseen. Ohjaaja: Kaie Hakonen. MAKSULLINEN.

25-31.1.2021 Hyviä Viboja Verkossa nettifestivaali (Facebookissa)

2020:

(P)aineettomampi joulu(kuu):

  • 6.12 Itsemyötätuntoa itsenäisyyspäivän kunniaksi (pienryhmä, täynnä)
  • 15.12 klo 18 Tunnetaitoja kaikille ry:n kävelymiitti! Lähtö klo 18 Helsingistä Oodin pääovien edestä, kävellään Töölönlahden ympäri (melko esteetön, pyörätietä pitkin kuljetaan). Visioidaan, unelmoidaan ja tutustutaan! Videopuhelu kaikkien toiminnasta kiinnostuneiden kanssa klo 21 (linkki)
  • 17.12 klo 17 Hervottomia hekotteluja -yhteisnaurut videopuhelu. Lisätiedot fb-tapahtumassa, tässä linkki videopuheluun.Tervetuloa mukaan kuuntelemaan tai nauramaan mukana, video päällä tai poissa päältä, kummin itsellesi mukavammalta tuntuu.
  • 24.12 klo 15-16 Singing circle video phonecall – Myötätuntolaulut  All over the world – Kaikkialla maailmassa videopuhelun välityksellä laulua. Voit kuunnella ja rentoutua, tai laulaa mukana halutessasi. Laulamassa itsetekemiään lohtulauluja Tunnetaitoja kaikille ry:stä Tuisku Tuntevainen sekä Emilia Linnakoski. Linkki videopuheluun.
  • 24.12 klo 10.30-11.30 Hatha/Vinyasa online joogatunti (Facebook live). Vankilajooga ry on yhteistyössä Tunnetaitoja kaikille ry:n (P)aineettomampi joulu -kampanjassa. Kaikki mukaan luomaan kiireetöntä ja (P)aineetonta joulua!
Lue lisää joulukuun tapahtumistamme (P)aineettomamman joulun Facebook-sivulla tai ota yhteys otsikolla (P)aineettomampi joulu info@tunnetaitoja.fi.

14-25.9 ETÄKURSSI Itsemyötätunnosta Vantaan aikuisopisto. Maksullinen (työttömille -50%).
28.9-4.10 TUNNETAITOFESTIVAALI – Emotional skills festival Helsingissä!  MAKSUTON, päihteetön, kaikenikäisille avoin monikulttuurinen tapahtuma. Festarijuhla 3.10 keskustakirjasto Oodin edessä. Pääjärjestäjä: Tunnetaitoja kaikille ry. Yhteistyössä: keskustakirjasto Oodi ja Rikhardinkadun kirjasto, sekä mm. mielenterveysyhdistyksiä.
1-29.10 torstaisin Selkouni- ja tietoisuustaitokurssi. Vantaan aikuisopisto. Maksullinen (työttömille -50%).
1.8-31.8 Tunteet Elossa – Feeling(s) alive -teemakuukausi! MAKSUTON. Nostetaan tietoisuutta tunnetaidoista. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille ry.
16.8. Matka maaemon kohtuun-1 päivän tunneretriitti Kirkkonummella (1 maksuton paikka vähävaraiselle). Tunnetaitoja kaikille ry yhteistyössä.
4.8.
Suunnittelu & rahoitushakukokous (Tunnetaitoja kaikille ry:n aktiiveille sekä uusien ilta). MAKSUTON.
3.7. Tunnetaitofestarin palaveri ja hengailu. MAKSUTON. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille ry.
16.6
. Tunnetaitofestarin ideointi ja metsäoleilu MAKSUTON. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille ry.
19-21.5 Tampereen sydänpiiri, laulupiiri ja metsämiitti. Vapaaehtoinen kulukorvaus. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille ry.

 

2019:

9.12.2019 Itkupiiri yksinäisyys- ja eroteemalla. Vapaaehtoinen kulukorvaus.
23.11.2019 Lohtu & Lepo -piiri (world circle day). Vapaaehtoinen kulukorvaus.
28-29.9.2019 Tunnetaitoteemainen festari Jakomäessä (maailman ensimmäinen, pienimuotoinen pilotointi). MAKSUTON, päihteetön, kaikenikäisille avoin, monikulttuurinen. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille -hanke, yhteistyössä alueen toimijoiden (mm. Jakomäen kirjasto & nuorisotalo) kanssa.
21.9.2019 Eye contact experiment MAKSUTON.
1.9.2019 Matka maaemon kohtuun -tunneretriitti Maksullinen. Vähävaraiselle 1 paikka.
28.7.2019 Matka maaemon kohtuun -tunneretriitti Maksullinen. Vähävaraiselle 1 paikka.
26.8.2019 Tunnetaitohankkeen esittely MAKSUTON. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille -hanke
2.8.2019 Tunnetaitohankkeen 2min pikaesittely tilaisuudessa (video) MAKSUTON. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille -hanke
4.5.2019 Laulu voimavarana ja tunnetaitona Vapaaehtoinen maksu.
15.4.2019 Tunnetaitohankkeen suunnittelumiitti MAKSUTON. Järjestäjä: Tunnetaitoja kaikille -hanke
10.2.2019 Itkupiiri Vapaaehtoinen maksu
20.1.2019 Lohtupiiri Vapaaehtoinen maksu
22.12.2018 Saa kokea kuten kokee -ilta Vapaaehtoinen maksu
10.12.2018 Sydänpiiri & hoitohuone Vapaaehtoinen maksu.
27.11.2018 Tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen aikuisiällä -luento MAKSUTON.
5.10.2018 Iloko pitkästä itkusta -tunneperformanssi Vapaaehtoinen maksu
26.8.2018 Mustasukkaisuuden tutkailuilta Vapaaehtoinen maksu
18.8.2018 ILO pitkästä itkusta -ilta Vapaaehtoinen maksu
17.2.2018 Itkupiiri kaikensukupuolisille Vapaaehtoinen maksu
10.2.2018 Itkupiiri miehille Vapaaehtoinen maksu
27.1.2018 Itkupiiri Vapaaehtoinen maksu