+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Tilauskoulutukset & tapahtumat

 

Tunnetaitoja kaikille ry järjestää tilauksesta kursseja, koulutuksia, luentoja ja tapahtumia eri kohderyhmille: yksilövalmennuksina, yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille sekä perheille ja pienryhmille.
Kerro toiveesi ajankohdasta ja aiheesta, sekä arvio osallistujamäärästä, info@tunnetaitoja.fi tai nopeammin 045-3588292. Mikä tahansa kurssi on mahdollista pitää myös etänä!

Hinnasto

Yksilö- ja pienryhmävalmennukset alkaen 65€/h.
Koulutukset, tapahtumat ja keikat organisaatioille ja yli 10:lle hengelle alkaen 200€/h.
Myös yhteistyö on mahdollista, jolloin hinta voi olla edullisempi. Tunnetaitopakkoja ja kalentereita on tilattavissa koulutuksen yhteydessä edullisemmin!
Kysy tarjous toivomastasi koulutuksesta/tapahtumasta info@tunnetaitoja.fi

Tunnetaidot

(Vaativuusaste: 1=kevyt sisällöltään, sopii kenelle tahansa. 5=syvällistä työskentelyä, sopii tunnetaitoja harjoitelleille. Samoista teemoista saatavilla eritasoisia kursseja).

Tunnetaitoihin tutustuminen

 • Itsemyötätunto voimavaraksi (1-3)
  (Käytännön harjoituksiin painottuva kurssi yksilöllisesti ja ryhmille, saat myös materiaalit omatoimiharjoitteluun. Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Tutustu tunnetaitoihin (1-2)
  (Kevyitä harjoituksia, tietoa ja keskustelua tunteista. Tunnetaitoja kaikille -pakka tilattavissa (also in english). Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut ohjaajat mahdollisia)
 • Tunnetaitoinen eläintenkoulutus (1-3)
  (TYYTYVÄISYYSTAKUU! Ihmisen ja eläimen tarpeet huomioiva eläintenkoulutus positiivisesti vahvistamalla. Omien tunteiden vaikutus eläimeen ja turvan luominen itselle ja eläimelle. Yhteyttä ja aktivointia -koiranomistajan pakka tilattavissa. Kouluttajana SM-tason agilityharrastaja Elossa Soljuvainen)
 • Sydänpiirit (3-5)
  (Jokainen saa tulla nähdyksi & kuulluksi vuorollaan muiden kommentoimatta, harjoitellaan kuuntelemisen taitoa ja myötätuntoista läsnäoloa. Vaihtuvat ohjaajat.)

Syventävät tunnetaitokoulutukset

 • Esiintymiskammosta iloksi (3-4)
  (Näkyväksi ja kuulluksi tuloa, esiintymiseen liittyvien tunteiden käsittelyä, kohti vapaampaa ilmaisua. Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Yksinilo voimavaraksi (2-4)
  (Käytännön harjoituksiin painottuva kurssi yksilöllisesti ja ryhmille. Tutkaillaan yksinoloa ja yhteyttä, yksinolemiseen liittyviä tunteita ja kuinka voi oppia nauttimaan myös yksinolosta. Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Nytriitti! Rakastavan rehellinen rajoissani (3-4)
  (Käytännön harjoituksiin painottuva kurssi yksilöllisesti tai ryhmille omien rajojen tunnistamisesta ja ilmaisusta. Opettele sanomaan EI niille asioille, jotka eivät edistä hyvinvointiasi – vapautuu tilaa sanoa KYLLÄ sille mitä todella tahdot! Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Matka kateudesta inspiraation iloon (3-5)
  (Kateuden tutkailua ja omien tarpeiden ja toiveiden täyttämistä siten, että kadehtimisen sijaan oppii inspiroitumaan ja myötäiloitsemaan. Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Tuntevarakas (3-5)
  (Rahaan ja runsauteen liittyvien rajoittavien uskomusten purkamista ja tunnetyötä yksilöllisesti ja ryhmille. Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Saa tuntea turvassa -piiri (4-5)
  (Syvällistä, turvallista tunteenpurkua, harjoituksia mm. itkuvirsiperinteestä ammentaen. Ohjaajana Elossa Soljuvainen).

Ohjaajakoulutukset

 • Tunnetoveri -vertaisohjaajakoulutus (2-4)
  (Koulutuksessa saa valmiudet ohjata vertaisryhmiä, esimerkiksi sydänpiirejä Tunnetaitoja kaikille ry:ssä ja omatoimisesti, koulutuksesta saa todistuksen. Käydään läpi erilaisia tunteita ja ryhmänohjaamisen perusteita, sekä Tunnetaitoja kaikille ry:n etiikkaa ja arvot. Koulutukseen valitaan haastattelun perusteella. Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Äänen hoivaa ja voimaa -ohjaajakoulutus (2-4)
  (Koulutuksessa harjoitellaan äänihoivan vastaanottamista ja antamista itselle ja toisille, sekä ryhmänohjaustaitoja. Käydään läpi Tunnetaitoja kaikille ry:n etiikkaa ja arvot. Koulutuksen käytyään saa ohjata äänihoitoja Tunnetaitoja kaikille ry:n nimissä ja omatoimisesti, sekä koulutuksesta saa todistuksen. Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Tunnetaito-ohjaajakoulutus (4-5)
  (Koulutuksessa käydään läpi eri tunteet, harjoitellaan monipuolisesti menetelmiä tunteiden tunnistamiseen, sanoittamiseen, ilmaisuun ja säätelyyn ja tehdään ohjausharjoituksia. Kurssilla käydään läpi eettisiä ohjeita ja koulutuksen käytyään saa ohjata Tunnetaitoja kaikille ry:ssä, koulutuksesta saa todistuksen. Koulutus on sekä kasvumatka ihmisinä yhdessä, että kasvaminen ohjaajana. Koulutukseen valitaan haastattelun perusteella, soveltuva koulutus tai ohjaamiskokemus on tarpeen. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut mahdollisia)

Huvinvointi ja luovuus

 • Hyvinvoiden hyvää luoden! (2-4)
  (Syvempää hyvinvointia työssä ja arjessa, käytännön harjoituksiin painottuva kurssi yksilöllisesti ja ryhmille. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut ohjaajat mahdollisia)
 • Elämänseikkailu-retket (1-3) (Retkiä luontoon ja kiinnostaviin kohteisiin, vahvistetaan uteliaisuutta, inspiraatiota ja luovuutta. Elämänseikkailu -pakka tilattavissa! Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Salli sanojen syntyä (1-4)
  (Tunnetaitoinen kirjoittamiskurssi, jossa saat tulla kuulluksi ja nähdyksi juuri sen verran kuin tahdot. Sopii myös ihmisille, joille kirjoittaminen on vaikeaa. Salli sanojen syntyä -pakka tilattavissa! Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Sydämen halauluja -intuitiivinen laulu (1-4)
  (Elossa Soljuvaisen intuitiiviset äänihoidot, kurssit, keikat ja laulunlahjat yksilöllisesti, ryhmille ja yleisöille. Inspiroi myös ihmisiä jotka ovat luulleet etteivät (o)saa laulaa. TYYTYVÄISYYSTAKUU!)
 • Lepoa, lempeyttä ja leikkisyyttä (2-3)
  (Käytännön harjoituksiin painottuva, itsemyötätuntoa syventävä kurssi yksilöllisesti ja ryhmille. Lepoa, lempeyttä ja leikkisyyttä -pakka tilattavissa (also in english)! Ohjaajana Elossa Soljuvainen)
 • Naurujoogatuokio / Hervoton hekotteluhetki (1-3)
  (Lempeää yhdessä nauramisen iloon inspiroimista, ryhmille tilauksesta. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, sertifioitu naurujoogaohjaaja)
 • Vapaan liikkeen hoivaa ja voimaa (1-3)
  (Saat tutkailla tunteitasi liikkeen kautta ja tehdä harjoitukset omalla tavallasi, kehoasi kuunnellen. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut ohjaajat mahdollisia.)
 • Selkounelmia (1-3)
  (Uni-, unelmointi- ja tietoisuustaitoja ja selkouniopetusta yksilöllisesti. Selkounelmia-pakka tilattavissa! Ohjaajana Elossa Soljuvainen).
 • Luovaa läsnäoloa luonnossa (1-3)
  (Lempeää yhdessäoloa luonnon äärellä ja kevyitä luovuusharjoituksia. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut mahdollisia.)
 • Saa vain olla – riippumattoretriitit (2-4)
  (Sanatonta läsnäoloa ja jakamista luonnon äärellä. Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut mahdollisia)
 • Intuitiivinen maalaaminen (1-3)
  (Yhdessä maalaamista tunteita tutkaillen ja antaen intuition viedä. Ei vaadi aikaisempaa maalauskokemusta! Ohjaajana Elossa Soljuvainen, myös muut mahdollisia).

 

Lauluniloa laitoksiin

 • Sydämen halauluja -laulukeikat Elossa Soljuvaiselta. Myötätuntoisia, improvisoituja lauluja osallistujille, sekä osallistavaa yhteislaulua. Keikkoja tilauksesta mm. synttäreille, laitoksiin ja häihin.
 • Sydämellinen Open Stage -osallistava, turvallinen ja tunnetaitoinen tapahtuma, jossa saa kokeilla mikrofoniin laulamista vaikka ensikertaa, tai voi tulla vain kuulemaan, katsomaan ja kohtaamaan ihmisiä!