+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Tunnetaitofestari – Feeling is healing!

2022 Tunnetaitofestari – feeling is healing

Tunnetaitofestari tulee taas, tänä vuonna pienimuotoisesti erilaisia retriittejä, äänihoitoja ja luontokonsertteja kesän ajan, ilosta ja sydämestä käsin.

Päätimme luoda tapahtuman uudelleen eloon, koska vieläkin on tullut paljon kiitoksia ja yhteydenottoja 2020 Tunnetaitofestivaalista !

Luvassa on laulelua, liikettä, lempeyttä, lepoa, luovuutta, lämpöä & läsnäoloa kesän 2022 ajan <3

Tänä vuonna Tunnetaitofestari luodaan pääosin pk-seudulla ja luonnon äärellä. Voit osallistua yhteen tapahtumaan tai vaikka kaikkin – mikä sinua kutsuu!

Olet tervetullut myös ilmoittamaan tässä tapahtumassa omista spontaaneistakin tapahtumistasi, yhteisöllisistä koollekutsuista ja tunnetaitotuokioista !

TUNTEIDEN JUHLAN KALENTERI (https://tunnetaitojakaikille.fi/tunnetaitoja/tapahtumakalenteri/):

HUHTIKUU:
-30.4 klo 14-17.30 VAPAUTTAVA VAPPU – FREE OPEN STAGE Helsingissä
MAKSUTON, KAIKENIKÄISILLE

TOUKOKUU:

-14.5 klo 10-14 KUKOISTA JA KASVATA – TUTAKODAN HYVINVOINTIPAJA Vantaalla
MAKSUTON, KAIKENIKÄISILLE

-28.5 klo 14-19 ÄÄNEN HOIVA JA VOIMA -äänihoitoretriitti Kukoistamolla
MAKSULLINEN, AIKUISILLE

HEINÄKUU:
17.7 klo 13-20 ÄÄNEN HOIVAA JA VOIMAA -LUONTORETRIITTI.  Lammen rannalla 30min Helsingistä ikimuistoinen äänihoitoretriitti! Voit osallistua päivän aikana yhteen tai useampaan workshopiin!

ELOKUU:
14.8 klo 14-20 SYDÄN SOI & SYDÄMEN HALAULUJA – ÄÄNEN JA LUONNON HOIVAA. Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan lammen rannalle elävän musiikin ja äänihoitojen äärelle. Sydän soi – Maria Kämppi on pianonsoitonopettaja ja soittaa kauniita melodioita. Sydämen halauluja – Tuisku Tuntevaisen intuitiivisia lauluja, ”äänihalauksia” lammen rannalla rentoutuen!

HINNAT:
Tunnetaitofestarissa 2022 on sekä maksuttomia, että maksullisia tapahtumia.
Vähintään yhdelle vähävaraiselle on varattu maksuton paikka maksullisissa tapahtumissa. Tunnetaitoja kaikille ry:n jäsenet saavat tapahtumiin ilmoittautuessaan maksutta tunnetaitoharjoituksia (mainitse ilmoittautuessasi).

Sydämellisesti tervetuloa pysähtymään myötätuntoisesti tunteiden äärelle <3

 

2021 Tunnetaitofestari:

Pienimuotoinen Tutakota-festari vain kutsutuille sinä vuonna, pilotoitiin Tutakodan pystytys ja käyttö.

Kuva: Tiina Tolvanen
Suunnittelu: Oskari Niitamo

PÄIVITYS / UPDATE 9.10.2020:
Täytä palautelomake / Give feedback. Saimme upeita palautteita jo (video)! We got wonderful feedback (video)!

Tulevien vuosien Tunnetaitofestivaalit linkitetään tänne, ja täällä saa ideoida tulevaa. Next years Emotional skills festivals will be linked here, and you can say your ideas too!
Tunnetaitofestivaalin pääjärjestäjä on Tunnetaitoja kaikille ry /The main organizer for Emotional skills festival is association about emotional skills (Tunnetaitoja kaikille ry). Tilaa Youtubessa / Subscribe Tunnetaitoja kaikille. Liity jäseneksi ja tue toimintamme kehittämistä vapaaehtoisella maksulla! Seuraa toimintaamme Facebookissa / Follow Tunnetaitoja kaikille ry Facebook page: https://www.facebook.com/tunnetaitojakaikille

Päätimme, että virallisen Tunnetaitofestivaali-viikon jälkeen festari voi jatkua omaehtoisesti. Kuka tahansa luotettava ihminen saa nyt järjestää Tunnetaitofestivaalin arvojen & linjan mukaisia työpajoja, koulutuksia, luentoja ja pienimuotoisia turvallisia kokoontumisia – sekä videopuheluiden välityksellä, että livenä eri puolilla maailmaa! Linja: päihteettömyys, maksuttomuus, monikulttuurisuus, ympäristöystävällisyys.

Ilmoita tapahtumasi viimeistään 1 viikon varoitusajalla: info@tunnetaitoja.fi, niin päivitämme sen tähän ohjelmaan. Linkitä tapahtumasi myös Tunnetaitofestivaalin fb-tapahtumaan – siellä on tuhansia kiinnostuneita!

Anyone trustworthy person can now gather together small groups of people, after the official Emotional skills festival week, if the events are in line with Emotional skills festival principles. No alcohol or drugs, free for all, multiculturality welcome and environmental friendly.

OMAEHTOINEN TUNNETAITOFESTIVAALIN JATKO, TULEVAT TAPAHTUMAT / EMOTIONAL SKILLS FESTIVAL COMING SMALL EVENTS:

11.10.2020 TÄYNNÄ / FULL Aidon kokemisen tila 
Kuka vain saa ehdottaa impromusisointimiittejä / Anyone can suggest impro music making meetings:
https://www.facebook.com/groups/weareiamjam 

 

 

 

 

….

(English summary at the very END, and welcome to our brand new page too!)

MAAILMAN ENSIMMÄINEN TUNNETAITOFESTIVAALI (klikkaa)-   EMOTIONAL SKILLS FESTIVAL (click)  MA-SU 28.9-4.10.2020 Helsingin keskustassa on inspiroiva ja tuikitärkeä koko viikon tunteiden juhla!

Tervetuloa kaikki ihmisyydestä, aidoista kohtaamisista ja tunnetaidoista kiinnostuneet! Yhteisöllinen, monikulttuurinen, päihteetön mahdollisuus uuden oppimiseen, luovuuteen, verkostoitumiseen ja kulttuurielämyksiin!

KAIKKI OHJELMA ON MAKSUTONTA, koska tunnetaidot kuuluvat jokaiselle varallisuudesta, iästä ja taustasta riippumatta!
Missio: turvallinen tunteiden ilmaisu ihmisoikeudeksi kaikkialla maailmassa.

Avasimme Tunnetaitofestivaalille oman sivun! Tervetuloa ideoimaan tulevien vuosien Tunnetaitofestareita!

LUE LISÄÄ Tunnetaitoja kaikille ry:n periaatteista ja ota talteen mm. auttavien puhelinten lista ja kirjavinkit.  Tervetuloa myös yhteistyöhön!
Matleena Ikola tekee opinnäytetyönsä osana  KYSELYÄ Tunnetaitofestivaalilla, yhteistyössä Tunnetaitoja kaikille ry:n kanssa. Tervetuloa vastaamaan kyselylomakkeeseen kehollisista menetelmistä tunteiden käsittelyssä. Matleena voi myös kuvata sinut halutessasi Kuukauden Tunnetarinaan (jonoa, julkaistaan 2021 puolella)!

PUSKARADIOT LAULAMAAN <3 Festivaali on järjestetty osallistavasti täysin hyväntekeväisyytenä. Suuret kiitokset kaikille mukana oleville!

TULE MUKAAN LUOMAAN TUNNETAITOISEMPAA YHTEISKUNTAA!
LIITY JÄSENEKSI täyttämällä liittymislomake Tunnetaitoja kaikille ry:hyn (vapaaehtoisen suuruinen jäsenmaksu 2020 (alk. 0€ vähävaraisille). Saat liittymislahjana Itsemyötätunto voimavarana arjessa -verkkokurssin! Jäsenmaksut mahdollistavat Tunnetaitofestivaalin 2020, ja tukevat yhteisöllisiä tapahtumia ja yhdistyksen kehittämistä myös tulevaisuudessa.
Jäsenmaksutiedot:
Saaja: Tunnetaitoja kaikille ry
Tilinumero: FI34 4730 0010 5281 30
Viitenumero: 20022

YHTEISTYÖ. Nostamme samoja arvoja omaavia, hyvää tekeviä pienyrityksiä ja muita toimijoita näkyvämmiksi!

OHJELMA TIIVISTETTYNÄ:
MA-PE työpajoja, paneeleja ja luentoja (osassa ennakkoilmoittautuminen)

LA-SU Oodin edessä yhteisöllinen Tunteiden juhla – monipuolisia esityksiä, osallistavia popup -pisteitä, verkostoitumismiitti ja Open mic!
(Ei vaadi ennakkoilmoittautumista)

MYÖS ETÄOHJELMAA JOKA PÄIVÄ: voit osallistua missä tahansa! Olemme huomioineet poikkeustilan ohjelman suunnittelussa. Videopuhelutyöpajoja & itsenäisesti katsottavia kiinnostavia videoita tulossa!  Itsenäisesti katsottavat videot julkaistaan YouTubessa Tunnetaitoja kaikille > Tunnetaitofestivaali-soittolistalle. Videopuhelu-työpajoihin ilmoittautumiset suoraan ohjaajille.

VIIKON OHJELMA:

28.9 MA – MAISTIAISIA TUNNETAIDOISTA – TUNNETAITOFESTARI ALKAA!
(Rikhardinkadun kirjasto, Kalliola ja Oodin edessä ulkona pienimuotoisesti)

Ma klo 16.30-18.30 Kalliolan auditorio Sturenkatu 11 Helsinki (Max 40 hlöä)
Tunnetaidot mielenterveyden tukena -paneelikeskustelu. Keskustelun avaa lyhyen puheen kera Tunnetaitofestivaalin pääjärjestäjä Tuisku Tuntevainen (Tunnetaitoja kaikille ry:n puheenjohtaja). Paneelikeskustelijoina Tony Dunderfelt (psykologi, kirjailija), joka toimii paneelin puheenjohtajana, Jennica Storbjörk (Kokoa ry:n koulutettu kokemusasiantuntija, mindfulness-ohjaaja), Antti Laukkanen (kansalaisaktivisti, vapaamman työkulttuurin edistäjä) sekä Erja Lahdenperä (Mindfulness-ohjaaja®, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja®, Helsinki Mindfulness). Interaktiivinen paneeli: yleisössä saa myös esittää kysymyksiä/pyytää puheenvuoroa.
Varmista yleisössä paikkasi ILMOITTAUTUMALLA (saa tulla myös ovelta, jos paikkoja on)

Ma klo 17.30-21.30 Oodin edessä ulkona, Töölönlahdenkatu 4 Helsinki. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista – tule ja mene miten haluat.
17.30-18.30 Pop-up yhteistä improkatusoittoa, tanssia, laulua. (Ei erityistä ohjausta – katusoittajat tervetuloa!)
18.30-19.30 Naurujoogamaisteluja! Pidetään turvavälit ja nauretaan sydämen kyllyydestä, saa myös tutustua muihin! Ohjaaja: Ilona Aarnio-Toivanen (naurujoogaohjaajien opettaja, tunnekehoterapeutti, ratkaiskeskeinen valmentaja) Ei vaadi ilmoittautumista, mutta saa ottaa yhteyttä myöhempiäkin nauruja varten: onnellistaoloa@gmail.com.
19.30-21.30 Mikäoke. ImproJektori-ryhmän luoma uudenlainen improkaraokekonsepti, jossa yleisö luo älypuhelimillaan lyriikoita esiintyjän laulettavaksi!

TÄYNNÄ. Ma klo 18-20 Rikhardinkadun kirjasto Rikhardinkatu 3 Helsinki, Kokoustila Ture, 1. krs (max 10 hlö)
Improryhmä Lollaattorin improvisaatio-työpajassa pääset tutustumaan mm. tapaasi reagoida asioihin ja opit hyväksymään mokiasi. Improvisointi kehittää kykyä kuunnella toista ja olla aidosti läsnä. Tärkeintä on auttaa kaveria näyttämään hyvältä.
TÄYNNÄ!
facebook.com/lollaattori
Instagramissa

MA ETÄOHJELMA 13.30-15.30:
Sosiaaliset tunteet työelämässä -työpaja (Zoom tai Teams, max 15 hlöä.). Perustuu kirjaan ”Sudenpentujen käsikirja esimiehille – vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset tunteet työelämässä”. Ohjaaja: Pia-Christina Roth (HTM, KM), henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntija ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja. Roth on tehnyt myös kansalaisaloitteen tunnetaidoista.
Ilmoittautumiset: pia.c.roth@gmail.com

Itsenäisesti katsottavia:
Voit uinahtaa Cosmic soundhugin, yhteisöllisen youtube-kanavan äänimaisemiin. Tervetuloa myös luomaan omia äänihalauksiasi, ei väliä oletko muusikko vai muuten vain haluat antaa äänihalauksia etänä – luovuus kuuluu kaikille ja laulaminen/lempeä puhe/musiikki voi rentouttaa niin laulajaa, kuin kuuntelijaakin! cosmicsoundhug@gmail.com.

… tai jos uni ei tule silmään, voit pitää vaikka omatoiminaurut ja vaikka ladata omankin naurusi uudelle naurukanavalle (laita soittolistalle tai lähetä mailitse info@tunnetaitoja.fi. Tehdään kunnon nauruketju)!

 

29.9 TI – TIEDOSTAMINEN ON AVAIN
(Oodi, Töölönlahdenkatu 4 Helsinki, Maijansalissa 1 krs kaikki päivän liveohjelma!)

Ti klo 16-17: Äänihoito Silja Kulon kanssa. Saat vastaanottaa syvästi rentouttavaa äänivärähtelyä, kun intuitiivinen laulu ja kauniit äänimaisemat vievät sinut sydäntä avaavalle matkalle. Musiikin parantava taajuus saa jännitykset sulamaan ja voit kokea vahvempaa läsnäoloa ja tietoisuutta kehossasi. Ohjaajana Silja Kulo (esiintyvä taiteilija). Ei vaadi ennakkoilmoittautumista – tervetuloa!

Ti klo 17-19: Tunnetaidot ja ympäristötietoisuus -paneelikeskustelu. Mukana Lotta Laaksonen (ympäristövaikuttaja), Taneli Saari (Tunne ry:n toiminnanjohtaja), Elina Kauppila (tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, tietokirjailija, elokapinallinen), Maurizio Sajeva (kestävän kehityksen tohtori, ympäristötalouden maisteri) sekä Teija Heikkinen (viljelijä, Kaupunkilaisten Oma pelto). Paneelin puheenjohtajana toimii Tuisku Tuntevainen Tunnetaitoja kaikille ry:stä. Interaktiivinen paneeli: yleisössä saa myös esittää kysymyksiä/pyytää puheenvuoroa.
Varmista yleisössä paikkasi ILMOITTAUTUMALLA (saa tulla myös ovelta, jos paikkoja on)

Ti klo 19-20: Unelmien kaupunki -keskustelu. Kootaan ideat kaupunkisuunnittelijoiden tiedoksi.
Ohjaajat: Antti Laukkanen (kansalaisaktivisti) ja Lotta Laaksonen (ympäristövaikuttaja)
Ei vaadi ilmoittautumista.

Ti klo 20-21: Free Kosminen tahinko -meeting. Lets try improvising together before we go on stage 3.10 klo 18.15-19 (its a lot of fun too)! You can sing, dance, play, listen, make various sounds, just be, feel, wonder, confront interesting people. ”Singing/playing skills” not needed – come to play together. We meet in front of Oodi and sing without any kind of amplifyer or electricity – just our own voices. You can tell if you participate +358 45 3588292.

TI ETÄOHJELMA:

Klo 17-19 videopuhelu: Sisäinen maailma sadun peilissä, kirjallisuusterapeuttinen videopuhelu työpaja. Työpajassa etsitään kansansaduista aineksia oman sisäisen maailman syvempään hahmottamiseen. Sadut ovat ihmiskunnan yhteinen aarreaitta, ja niistä virtaa mielikuvitusta elvyttävää voimaa. Sinulla ei tarvitse olla kirjoittajakokemusta. Voit jakaa teksteistäsi ja ajatuksistasi juuri sen verran, kuin itse haluat.
Ohjaaja: Linnea Alho (kirjallisuusterapiaohjaaja, työelämätutkija).
lilicolightworks.com
Ilmoittaudu: linnea@lilicolightworks.com

Itsenäisesti katsottavissa: Ukko Kärkkäinen (tunneaktivisti, traumaselviytyjä, runoilija) kertoo Suomen tunnekulttuurin murroksesta (Tunnetaitoja kaikille).

 

30.9. KE – KENELLE LUOVUUS KUULUU?
(Float roba ja Kääntöpaikka)

Ke klo 15.30-17.30 Float Roban olohuoneessa (max 15 hlöä): Luovuus- ja lyriikkapaja.
Kake Karisson (muusikko, lyriikkaohjaaja) auttaa sinua oman laulun, räpin tai vaikkapa runon kirjoittamisen kanssa. Työpaja sopii sekä kokeneille että sellaisille, jotka kokeilevat lyriikan tekemistä ensimmäistä kertaa. Tarkoituksena on luoda jokaiselle mieluisa tapa oppia. Lisäksi Valovoimaamon minityöpaja: Nina Kellokoski (valokuvaaja, mielenvalmentaja) ohjaa tunnetyöskentelyä valokuvakorttien avulla.
Ohjaajat: Kake Karisson (luokanopettaja, erikoistunut musiikkiin), apuna Sade Sudenkorento (sanataituri, taiteentekijä), valovoimaamon minityöpajaa ohjaa Nina Kellokoski.
https://www.facebook.com/Valovoimaamo
https://www.kakekarisson.fi/
https://www.facebook.com/kakekarisson
Ilmoittaudu: eetu@kakekarisson.fi

TÄYNNÄ. Ke klo 18.15-20.30 (Kääntöpaikan sali, Intiankatu 1 Helsinki, max. 20 hlöä): Sanaton improvisaatio. Tunteiden ilmaisua ilman mielen selityksiä.
Sanattomassa improssa on 2 sääntöä:
1. ymmärrettävää kieltä ei saa käyttää
2. muita osallistujia ei saa satuttaa tai kiusata.
Erilaisia ääniä saa päästellä tai saa olla myös ihan hiljaa. Saa liikkua tai olla vaan.
Saa musisoida tai piirtää.
Muita ihmisiä saa lähestyä ja ottaa kontaktia – tässä voidaankin harjoitella omien rajojen ilmaisemista elekielen ja tarvittaessa turvasanan avulla.
Ohjaaja: Anna Parri (joogaohjaaja, taiteentekijä, ihmisyyden kokija)
TÄYNNÄ!

20.30-21 Yllätysesiintyjä Jemma Kääntöpaikan sali, Intiankatu 1 Helsinki. Jemman eli Jeren ja Emman luomuksissa henkii melankolia yhdistettynä toivontäyteiseen taivaanmaalailuun.

KE ETÄOHJELMA (itsenäisesti katsottavissa):

Pieni sukellus luoviin tunnetaitomenetelmiin. Anni Laine (Hyvinvointivalmentaja, musiikkiterapiaopiskelija) esittelee videolla luovien menetelmien käyttöä tunnetyöskentelyssä ja antaa vinkkejä miten päästä yli itsekritiikistä ja antaa omalle luovuudelle tilaa.

Kosminen tahinko (improvisaatiotaiteilija, intuitiivisten laulujen synnyttäjä) inspiroi luovuuteen, itseilmaisuun, leikillisyyteen. Itsetehtyjä yhteislauluja mm: You are loved and enough, Move and love where ever you are, Voep olla tai olla olemattakii, Olet kiivennyt huipulle monen vuoren

 

1.10. TO – TOLKKUA TUNNETULVAAN
(Rikhardinkadun kirjasto, Kalliola ja Kääntöpaikka)

To klo 16-18.15 Kalliolan Alli Trygg (max. 20 hlö) Sturenkatu 11 Helsinki
Kehollinen meditaatio (sis. lyhyt luento meditaation hyödyistä). Kehon ravistelua, luovaa liikettä, kehotietoisuutta & lepoa.
Ohjaaja: Taina Koskimäki, www.tietoisuudentalo.fi.
Ilmoittaudu: taina.koskimaki@gmail.com.

TÄYNNÄ. To 17-18.30 Kääntöpaikan taidetila, Intiankatu 1 Helsinki (max 8 hlö): Intuitiivista maalaamista. Luo värein ja muodoin näkyväksi se, mitä haluat ilmaista tässä hetkessä. Vapauta tunteesi maalaamalla ne paperille ja tarkastele omia ajatuksiasi ilman liikaa puhetta. Työskentelemme taideterapeuttisten menetelmien avulla ja teemme mindfulness-harjoituksen. Et tarvitse aiempaa maalauskokemusta. Tervetuloa mukaan! Saat tuotoksesi mukaasi. Ohjaaja: Piia Kivelä (intuitiivinen taiteentekijä, Ilon ikkuna).
TÄYNNÄ!

 

TÄYNNÄ. To klo 18.30-20 Kääntöpaikan taidetila, Intiankatu 1 Helsinki  Tantraimpro – Kohtaamisia omissa rajoissa.
Tunnustellaan omia rajoja, kohdataan itsemme ja toisemme tässä hetkessä. Työpajassa tehdään läsnäolo- ja vuorovaikutusharjoituksia tantran ja improvisaatioteatterin maailmasta turvavälit huomioiden.
TÄYNNÄ!
Ohjaaja: Rebe Katko, Tantric life coach & tantraimpron kehittäjä
Rebe facessa

To 18-19.30 Kalliolan auditorio (Max 40 hlöä) Sturenkatu 11 Helsinki:
Tunnet aitoja -tunnetaitojen merkitys seksuaalisuudessa. Läsnäolon, tunnetaitojen, aitojen=rajojen sekä aidon nautinnon merkityksestä keskustelua. Paneelin puheenjohtajana Tommi Paalanen (seksologi, filosofi) Sexposta, keskustelemassa Saskia Salomaa (yrittäjä, seksuaalineuvoja), Pupu Toivonen (Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry) sekä Jarko Taivasmaa  (meditaatio-opettaja, valmentaja, toimintaterapeutti). Interaktiivinen paneeli: yleisössä saa myös esittää kysymyksiä/pyytää puheenvuoroa.
Varmista yleisössä paikkasi ILMOITTAUTUMALLA (saa tulla myös ovelta, jos paikkoja on)

TÄYNNÄ. To klo 18-20 Rikhardinkadun kirjasto Rikhardinkatu 3 Helsinki, Kokoustila Ture, 1. krs (max. 10 hlö): eMotion dance. Teemana omien tarpeiden ja rajojen kuulostelu kehotietoisuuden kautta. Tunteiden ilmaisua ja kokemista luovan liikkeen avulla, turvavälit huomioiden.
TÄYNNÄ!
Ohjaaja: Kirsi Voutilainen
https://emotion-dance.com/
eMotion dance Facessa
eMotion Dance Tunnetaitofestivaaleilla fb-tapahtuma
Youtubessa

TO ETÄOHJELMA:

Klo 17-17.45 Tule tunteiden kuninkaaksi (videopuhelu zoomissa). Tässä työpajassa on tavoitteena tunnistaa ja kokea jokaisen kaunis sisin olemus meditaation avulla. Mahdollisuus myös keskustella ja esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ohjaajat: Henna Apaala (meditaatio- ja hyvinvointiopettaja) ja Henna Wikström (raja jooga meditaatio-opettaja). Järjestäjä: Brahma Kumaris Finland. Ilmoittaudu & osallistu helposti!

Eija Selina (Tietoisen hyvinvoinnin taitaja, valmentaja ja taiteilija) kertoo videolla, miten hän on käsitellyt vaikeita tunteitaan. (itsenäisesti katsottava Tunnetaitofestivaalin soittolistalla)

Markus Silvola (läheisyysterapeutti) kertoo videoilla havainnollisesti vaikeiden tunteiden kohtaamisesta.(itsenäisesti katsottava Tunnetaitofestivaalin soittolistalla)

2.10. PE – PEILAUSTA MYÖTÄTUNTOISESTI
(Kalliolassa koko perjantain liveohjelma!)

Tunteet elossa -taidenäyttely aukesi 1.10.2020 Jakomäen kirjastossa, järjestäjä Tunnetaitoja kaikille ry. Vapaa pääsy, taiteilija Inkeri Kärkkäisen teoksia esillä. Vuoden ajan joka kuukausi yhden taiteilijan teokset ovat esillä pk-seudulla! Taiteilijoita mukaan: taide@tunnetaitoja.fi.

TÄYNNÄ. Pe 16-17 Kalliola Alli Trygg (max 20 hlö) Sturenkatu 11 Helsinki: Myötätuntoinen kehotietoisuus -äänimatka.
Ohjaaja: Pia Lindvall (ääni- ja energiahoitaja, valmentaja).
Ilmoittaudu: pia.lindvall@gmail.com, otsikolla Äänimatka 2.10
TÄYNNÄ!

TÄYNNÄ. Pe 17-18.20 Kalliola Alli Trygg (max 20 hlö) Sturenkatu 11 Helsinki: Pelon tuolla puolen on rakkaus jota kaipaat.
Miten kohdata syvimmätkin pelkosi.
Ohjaaja: Klaus Rahikainen (elämäntutkija, kirjailija, FM)
TÄYNNÄ!

Pe klo 18.20-20.00 Kalliola Alli Trygg (max 20 hlö) Sturenkatu 11 Helsinki: Kohtaamisen tila.
Jaa hetki aitoa läsnäoloa satunnaisten kanssaihmisten seurassa. Saat jakaa juuri sen, minkä kanssa haluat tulla kuulluksi.
Ohjaaja: Juuso Kangas
Elämäntaitovalmentaja
juuso.kangas@gmail.com
0407613886
Ilmoittaudu tästä.

 

Pe 18-20 Kalliola Auditorio (max. 40 hlö) Sturenkatu 11 Helsinki:Tunnetaitojen vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin -paneeli. Paneelin puheenjohtajana toimii Erja Lahdenperä (Mindfulness-ohjaaja®, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja®, Helsinki Mindfulness), Kiia Ruokonen (sosiaalipsykologi, mindfulness-ohjaaja), Lea Attila (erikoistunut sisätauteihin, kirurgiaan ja syömishäiriöihin). Interaktiivinen paneeli: yleisössä saa myös esittää kysymyksiä/pyytää puheenvuoroa.
Varmista yleisössä paikkasi ILMOITTAUTUMALLA (saa tulla myös ovelta, jos paikkoja on).

PE ETÄOHJELMA klo 17-18.30:
Pelosta luopuminen (Zoom videopuhelutyöpaja)
Pelon vallassa eläminen tarkoittaa juuttumista menneisyyden lannistaviin
ajatuksiin, tunteisiin ja käyttäytymiseen, mikä heikentää muun muassa
kykyä kohdata elämään kuuluvia haasteita. Työpajassa pääset katsomaan
pelkoa ja sen seurauksia, vahvistamaan vahvuuksiasi ja
edistämään arjen tasolla tapahtuvaa rohkeutta.
Ohjaaja: Mikko Pahkasalo (Certified High Performance Coach™)
Ilmoittaudu: mikkonolimit@gmail.com

Itsenäisesti katsottavat videot itsemyötätunnosta:

Paleface (Kuukauden Tunnetarina lokakuussa, itsenäisesti katsottava).

Kosminen Tahinko innostaa itsemyötätuntoon, itsetehtyjä yhdessä laulettavia/kuunneltavia itsemyötätuntolauluja: Ei ole hätää, rakkaimpani, Yhteisitsemyötätunto, Anteeksi kehoni, lohtulaululista.
Puhetta itsemyötätunnosta / speaking about self compassion or very short version. Itsemyötätuntoharjoituksia mm kirje tai video itselle.

 

3.10. LA – LAULUA & TUNTEIDEN JUHLA!
Oodi Töölönlahdenkatu 4 Helsinki. Kaikki muu ohjelma ulkona Oodin edessä, 14-16 popup verkostoitumismiitti Oodissa sisällä

Lauantaina koko päivän ohjelma on kaikille avointa. Ei vaadi ilmoittautumista – Tervetuloa!

Matleena Ikola tekee opinnäytetyötä kehollisista menetelmistä tunnetyössä.
Päivän juontaa Jesse Mäkirinne (harrastelijakoomikko). Valo- ja videkuvia ottaa mm. Mia Johansson.
Tekniikasta vastaa Vesa Rajala.
Kankaisia ympäristöystävällisiä hengityssuojaimia vähävaraisille sponsoroi Stadin ompelimo.

12:00 Avauspuhe, yhteislaulua ja kevyttä osallistavaa ohjelmaa (Jesse Mäkirinne ja Tuisku Tuntevainen)

12.40-13.10 Improvisaationäytös. Improryhmä Lollaattori

13.10-13.30 Kirsi Voutilainen innostaa liikkumaan luovasti (eMotion dance)
13.30-13.45 Osallistavaa ohjelmaa

13:45-14 Mc Sunshine (freestyle rap)


LA KLO 14-16
POP-UP-pisteet (mahdollisesti osa siirtyy ulos):
Oodin aula 1 krs: VERKOSTOITUMISMIITTI yhdistyksille, ammattilaisille ja tunnetaidoista kiinnostuneille. Nappaa mukaasi esitteitä tai pistäydy juttelemaan ammattilaisten kanssa! Liittymislomakkeita jaossa Tunnetaitoja kaikille ry:n jäseneksi (saat lahjaksi Itsemyötätunto voimavarana arjessa -verkkokurssin).
Mukana esittelemässä toimintaansa (livenä tai esitteitä jaossa) mm: Koulutetut kokemusasiantuntijat ry:n Pasi Parpala, Opimeditoimaan.fi, Tukinainen, Tunne ja mieli -lehti, Mielenterveyspooli, Pienperheyhdistys ry,Tunnetaitoja kaikille ry, Vastaamo psykoterapiakeskus, Ohjaamo, Mielenterveyden keskusliitto, Vegaaniliitto. (Mainitse, jos haluat listalle/puutut listalta vahingossa, tai voit tuoda esitteitä. Mukaan otetaan yleishyödyllisiä toimijoita).
-Oodin aula 1 krs: TERVEISET TUNTEMATTOMALLE. Kirjoita myötätuntoinen runo tai viesti Tunnetaitoja kaikille ry:n postikorttiin tuntemattoman iloksi! Lähetetään mm. palvelutaloihin. Leena Sallas (Jakomäen kirjaston johtaja) sekä Riitta Saarikko (työnohjaaja, rosen-terapeutti) sponsoroi postimerkkejä.
-Kaikkialla, missä Tuisku Tuntevainen on: LOHDUN ÄÄNET. Kerro äänitteelle kannustavat sanasi, laulusi tai terveisesi tuntemattomalle (kooste julkaistaan Tunnetaitoja kaikille Youtubeen). Kuka tahansa voi kuunnella lohdullisia sanoja vaikka nukahtamisen helpottamiseksi.
-Oodin aula 1 krs: TAIDEHETKI. Piirrä, rustaile runoja, tai tule malliksi taiteilijoille Piia Kivelälle ja Tuisku Tuntevaiselle, jotka tekevät sinusta intuitiolla pikamuotokuvan, laulun tai runon. Saat sen maksutta mukaasi halutessasi (äänitteen saamisessa viive – äänityslaite täytyy ensin tyhjentää).
-Oodin aula 1 krs: TUNNET AITOJA – MATALAN KYNNYKSEN TUTUSTUMISMIITTI. Monien toivoma hitti päätetään järjestää sittenkin! Jätä lapulle sähköpostiosoitteesi ja sujauta laatikkoon, jos haluat saada kutsun vain kutsutuille olevaan tunnetaidoista kiinnostuneiden miittiin! Symbolit: Hymiö=Haluat kaverustua/ystävystyä tunnetaidoista kiinnostuneiden kanssa tai verkostoitua työn merkeissä. Sydän=Romanttisille kohtaamisille haluat antaa mahdollisuuden. Kysymysmerkki=Olet utelias tutkailija, etkä tiedä mitä haet. Lapun laittaneille laitetaan luottamuksella sähköpostia ja kutsutaan koolle maksuttomaan miittiin! Miittiin voit tulla anonyyminakin – esimerkiksi hengityssuojaimen kera.
-Kaikkialla: OPINNÄYTETYÖ KYSELY. Matleena Ikola tekee opinnäytetyönsä osana kyselyä Tunnetaitofestivaalia, yhteistyössä Tunnetaitoja kaikille ry:n kanssa. Tervetuloa vastaamaan kyselylomakkeeseen kehollisista menetelmistä tunteiden käsittelyssä tai Kuukauden Tunnetarinaan!

-Ulkona: HENGÄHDÄ HETKEKSI! 14 alkaen Falun Dafa meditatiivisia harjoituksia. Perinteinen kiinalainen kehon ja mielen harjoitus-menetelmä, mm. rauhallisia kehon venytyksiä, hidasta ja pehmeää liikettä. Mielen harjoittaminen tapahtuu seuraamalla periaatteita: totuudenmukaisuus, myötätunto ja kärsivällisyys.

14-15:00 J Mikael esittää nylonkielisen kitaran säestyksellä, jossa nyansseja löytyy herkästä näppäilystä raaempaan rytmittelyyn. Tunnelmat vaihtelevat huumorin ripauksista naivismiin ja intiimistä meditatiivisuudesta syvään elämän pohdintaan. Teksteissä ovat läsnä mm. emotionaalisten ja mentaalisten taitojen ja tietoisuuden merkitys elämäämme ja hyvinvointiimme.

15:00-15:45 Anna Kokkonen (lohdullisia lauluja)

15:45-16:30 Kake Karisson (Suomen popein rap-artisti)

16:30-17.30 Dilemma (musiikkia toivosta, selviytymisestä)

17.30-18.15 Lotta Maija Music (lohdullisia lauluja)

18:15-19:00 Kosminen Tahinko (multicultural performance: intuitive songs, dance, singing along, together with Mounir el Bentite and some others!)

18.45-19 Mounir el Bentite (Own music in French and Spanish)

18.15-19 ARVONTA, JOKA ARPA VOITTAA (100kpl ja arvat maksuttomia!) Monipuoliset palkinnot! Lista voittaneista palkintoineen julkaistaan Tunnetaitofestivaalin Facessa.

LA ETÄOHJELMA: Videot esityksistä julkaistaan Youtubeen!

 

4.10 SU – SULATTELUA & OPEN MIC
(Oodi Töölönlahdenkatu 4 Helsinki. Katusoittotyyppisesti ulkona)
Sunnuntaina koko päivän ohjelma on kaikille avointa. Ei vaadi ilmoittautumista – Tervetuloa!

Päivän juontaa Emma Jäntti!
Valo- ja videokuvia ottaa päivän aikana mm. Jari Karinen.
Tekniikkavastaava: Canto Sami Joutsimies

Su 13-14 Pagode do Frio – Portugalinkielistä musiikkia ja capoeiraa
Yhteistyössä Capoeiraryhmä Filhos de Tigre Helsinki ry
Tubessa
Instassa

Su klo 14-15.30 Meditaatio, laulupiiri & luovaa liikettä. Ei vaadi ennakkotaitoja – saa myös vain kuunnella lohdullisia lauluja.
Ohjaajat: Silja Kulo (esiintyvä taiteilija, lauluntekijä), Liselott Östermann (lauluntekijä, tubettaja) ja Kosminen tahinko (intuitiivisen laulun ohjaaja)

Su 15.30-16 Obi Phrase (Reggae, esiintyjä, in english!)

Su klo 15.30-16 Kehitysideoiden keruuta. Millainen on unelmiesi Tunnetaitofestivaali tulevina vuosina?

Su klo 16-16.30 Loimu (esiintyjä)

Su 16-19 Komba – tunnetietoinen taistelutreeni. Esitys ja avoin työpaja.

Su klo 16.30-17 Sade Sudenkorento (in english!) Poem ”01:27 is when my mind moves softly” in English and with international signs. An opportunity to dive into presence with emotions via poetry. The poem is written and spoken by Sade Sudenkorento and interpreted with international signs by Silja Ruonala.

Su klo 17.30-18 Mc Sunshine (esiintyjä rap spoken word)

Su klo 18-19 Open mic eri taiteenmuodoista -kokeile esiintymistä!

Su klo 19-19.45 Duo Ville & Emi (esiintyjä)

19.45-20 Yhteiskiitokset

SIIRTYY TALVEN ILOKSI MYÖHEMMÄKSI: Feenix-lintu esitys. Tule ja ihastu tanssillisen taianomaiseen esitykseen! FreeFeenix Ry, Circus Johku, CircoSoul Sirkus Sielu ja Circus Lounge

SU ETÄOHJELMA: Ensi vuoden festarin toiveiden ideointi. Esityksistä videoita tubeen Tunnetaitoja kaikille. Toivomme, että osallistujat lähettävät videoita info@tunnetaitoja.fi!

16-17.30 Johdatus Rakentavaan vuorovaikutukseen (Zoom-videopuhelu, linkki)

Rakentava tai Väkivallaton Vuorovaikutus (eng. Non Violent Communication= NVC) on Marshall Rosenbergin kehittämä vuorovaikutustaito, jolla pyritään kuulemaan omat ja toisten syvät tarpeet, ilman tuomioita, leimoja tai analyyseja. Sen ytimessä on ajatus siitä, että olemme hyväntahtoisia ja meitä kaikkia kiinnostaa myös toisten hyvinvointi. Väkivallattoman vuorovaikutuksen kautta opimme tekemään selkeitä havaintoja, tunnistamaan tunteemme ja arvomme joiden pohjalta toimimme ja mitä oikein tahdomme pyytää itseltämme tai toisilta pysyen yhteydessä omaan myötätuntoiseen sisimpäämme.  Tässä etänä tapahtuvassa kurssissa Rakentavan Vuorovaikutuksen ohjaaja Kaisa Käärmemaa johdattaa NVCn perusteisiin. Sopii kaikille.

 

SUURET KIITOKSET TUNNETAITOFESTIVAALIN MAHDOLLISTAJILLE:

PÄÄJÄRJESTÄJÄ:
Tunnetaitoja kaikille ry
https://tunnetaitojakaikille.fi/
Facessa
Instassa
Erityiskiitokset aktiiveille!

TILOJEN TARJOAJAT:

Keskustakirjasto Oodi (työpaja- ja paneelitilat & pääjuhlan tilat)
https://www.oodihelsinki.fi/
Facessa

Kalliolan setlementti ry (työpaja- ja paneelitilat)
www.kalliola.fi
www.setlementtitalo.fi
Facessa

Kääntöpaikka (työpajatilat)
Facessa

Rikhardinkadun kirjasto (työpajatilat)
Facessa
Helmet.fi

Float Roba (työpajatila)
Facessa

 

ARTISTIT, OHJAAJAT JA MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Alina Victoria (somemarkkinointi)

Anna Kokkonen (esiintyjä)
http://www.annakokkonen.com/
Facessa

Anna Parri (ohjaaja, markkinointiapu)

Anne Korolainen (arvontapalkintoja, markkinointiapu)

Anni Laine (etäohjelma, markkinointi)

Antti Laukkanen (ohjaus, panelisti)

Ari-Martti Hopiavuori (it-tuki)

Ballard (arvontapalkintoja, markkinointiapu)

Canto Sami Joutsimies (teknikko sunnuntaina 4.10)
ig @cantogroup

Circus Lounge (verkostoitumisapu)

Cosa (esiintymislavan vuokra)

Dilemma (pääesiintyjä)
Facessa

Duo Ville ja Emi (esiintyjä)

Ecoprint (ekologisesti tuotetut posti- ja käyntikortit)

Eija Selina (tunnetarina etäohjelma)
Tubessa
Facessa

Ekolo (arvontapalkinto)
Facessa

Elina Porokka (verkostoimisapu, markkinointi)
facebook.com/E.Porokka/

Elokapina  (paneeli, popup yhteistyö)

Elpac Oy (aidat Oodissa)

Emma Jäntti (juontaja)
http://www.evenderi.fi/

eMotion dance Kirsi Voutilainen (ohjaus, esiintyjä)
Facessa

Era Nova Bookshop (arvontapalkintoja)

Esa Lindroos (verkostoimisapu)

Etelän syli Syömishäiriöliiton alueyhdistys (popup yhteistyö)

Falun Dafa (popup yhteistyö, meditaatiopiste)

Finfami mielenterveysomaisten keskusliitto (popup yhteistyö)

FreeFeenix ry, CircoSoul Sirkus Sielu (verkostoimisapu)
www.AaltoilaStudio.fi

Hannele Kirjavainen (markkinointiapu)

Helride (markkinointiapu)

Helsinki mindfulness Erja Lahdenperä (panelisti)

Henna Länsipää (verkostoimisapu)

Herkkä ja vahva (arvontapalkintoja)

Ideapakka (Tunnetaitoja kaikille -korttipakka, arvontapalkintoja)

Ilona Aarnio-Toivanen (ohjaaja, popup yhteistyö)

Ilon Ikkuna Piia Kivelä (markkintointiapu)

Ilon ja toivon tupa Anu Pörhö (mm. arvontapalkintoja)
ig @ilonjatoivontupa

Inkeri Kärkkäinen (Tunteet elossa– taidenäyttelyn 1. taiteilija)

Improryhmä Lollaattori (ohjaus, esiintyjä)

Intokustannus (arvontapalkinto)
insta @intokustannus

J Mikael (esiintyjä)
https://www.jmikael.fi/
Facessa

Jakomäen kirjasto (Tunteet elossa -taidenäyttelyn avajaispaikka 1.10.)

Jari Karinen (valo- ja videokuvat)

Jarko Taivasmaa (panelisti)
Facessa

Jemma (yllätysesiintyjä!)

Jesse Mäkirinne (juontaja)

Joonas Hemmi (markkinointiapu)

Juuso Kangas (ohjaaja)

Kaisa Kuurne (esiintyjä, arvontapalkintoja)
Facessa

Kaisa Käärmemaa (etäohjaus)

Kake Karisson (esiintyjä, ohjaus)
https://www.kakekarisson.fi/
Facessa

Kate Baker (markkinointiapu)

Kalliolan setlementti ry (markkinointi, työpaja- ja paneelitilat)
www.setlementtitalo.fi
Facessa

Kaupunkilaisten Oma pelto Teija Heikkinen (panelisti, popup esittely)

Klaus Rahikainen (ohjaaja)

Kokoa – koulutetut kokemusasiantuntijat ry (popup neuvonta, etäohjelmaa)

Komba (esiintyjä, ohjaus)

Kosminen Tahinko (kansikuvan runo, yhteislaulut)
Facessa

Kääntöpaikka (tilat)

Lauri Knuuttila (it-tuki, mm. ilmoittautumislomakkeet)

Leena Sallas (postimerkkejä Lohdun sanoja tuntemattomille -postikortteihin)
Jakomäen kirjaston johtaja

Life (arvontapalkinto)

Linnea Alho (etäohjelma, työpaja, arvontapalkintoja)
lilicolightworks.com

Liselott Östermann (ohjaaja, markkinointi)

Loimu (esiintyjä)

Lotta Laaksonen (panelisti)

Lotta Maija Music (esiintyjä, ohjaus)
Facessa

Mageenettikauppa (arvontapalkinto)

Marko Koskinen (it-tuki)

Markus Lindfors (laulukamojen & lavan kuljetus)

Markus Silvola (etäohjelma, videot)
läheisyysterapia.fi

Matleena Ikola (opinnäytetyöyhteistyö, markkinointiapu)

Maurizio Sajeva (panelisti, roudausapu)

Mc Sunshine (esiintyjä)

Mia Johansson (valokuvaaja)

Mielenterveyden keskusliitto (neuvonta)
Valoa-chat

Mielenterveyspooli (neuvonta, verkostoitumisapu)
Facessa

Mikko Pahkasalo (ohjaaja, videotyöpaja)
Facessa

Mikäoke (esiintyjä, ohjaus)

Mindfulnesswithkiia (arvontapalkintoja, panelisti)

Mounir el Bentite (esiintyjä)

Munmieli Oy Jannika Matilainen (sivut tekeillä) (markkinointiapu)

Obi Phrase (esiintyjä)

Ohjaamo (popup yhteistyö, esitteitä)

Oodi keskustakirjasto (tilat pääjuhlissa ja tiistaina, markkinointi)
Facessa

Opi meditoimaan Brahma Kumaris (pop-up neuvonta, meditaatiopiste)

Oskari Niitamo (pääjärjestäjä, grafiikka)

Pagode do Frio (esiintyjä)
Tubessa
Instassa

Paleface (Kuukauden Tunnetarina lokakuussa).

Pekka Freese (Tunnetaitoja kaikille -korttipakka & verkostoimisapu)

Pia Lindvall (ohjaaja)

Pia-Christina Roth (ohjaaja etäohjelma)

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry (panelisti)

Päivi Niemelä (mm. markkinointiapu)

Raiskauskriisikeskus Tukinainen, Tukinainen ry (popup neuvonta)

Rebe Katko (ohjaaja)

Riipisen riistaherkut Oy (arvontapalkintoja)

Rikhardinkadun kirjasto (markkinointi, työpajatilat)
Facessa
Helmet.fi

Ruohonjuuri Oy (arvontapalkintoja)
Facessa

Sade Sudenkorento (esiintyjä)

Sampsa Kujala (kuvausapu)
Facessa

Sanna Salo (grafiikka ja markkinointi)

Saskia Salomaa (panelisti)

Silja Kulo (ohjaaja, esiintyjä)

Sexpo (panelistit, neuvonta)

Sola (arvontapalkintoja)

Stadin ompelimo (Kankaisia hengityssuojaimia vähävaraisille)

Stadissa.fi (markkinointiapu)

Stumppi (markkinointiapu ja popup neuvonta)

Syömishäiriökeskus Lea Attila (panelisti, popup neuvonta)

Taina Koskimäki (ohjaaja)

Tara Hagman (markkinointi)

Tara Lange (arvontapalkintoja)

Tietoisuusakatemia Johanna Remes-Koponen (etäohjelmaa)
Facessa

Tiina Tolvanen (kuvataide, graafikko)

Tony Dunderfelt (panelisti, arvontapalkintoja)

Tuisku Tuntevainen (pääjärjestäjä, panelisti, ohjaaja)

Tunne ja mieli -lehti (popup yhteistyö, markkinointiapu)

Tunne ry (paneeli -ja popup yhteistyö)

Tunnehevonen Anne Peltonen (arvontapalkinto)

Tunnesukellus (mm. markkinointiapu)

Tunnetaitoja kaikille ry (pääjärjestäjä)
https://tunnetaitojakaikille.fi/
Facessa
Instassa

Ukko Kärkkäinen (tunnetarina etäohjelma)

Unelmien työpäivä (Tunnetaitofestivaali mukana Unelmien työpäivässä 2.10.2020)

Unio mystica (kirjakauppa) (arvontapalkinto)

Valovoimaamo (arvontapalkinto)

Vastaamo Psykoterapiakeskus (popup yhteistyö, esitteitä)

Viisaskeho (mm terapia & postimerkkiapu)

Vegaaniliitto (popup yhteistyö)

Voi hyvin (markkinointiapu)

Wefloat (arvontapalkintoja, tilatarjoaja)
Facessa

Yksi elämä (popup yhteistyö, esitteitä)

ENGLISH SUMMARY:
Feeling(s) alive? The world’s first Emotional Skills Festival makes its debut at 28.9-4.10.2020 (MON-SUN).
All program is free of charge. Some program also in English (contact if you want to create program: info@tunnetaitoja.fi).

We opened own page for Emotional skills festival – here will be all annual events. Welcome to say your ideas for next year(s)!

The main festival event on Saturday 3.10. 12-19 is free of language barriers with musical performances, festivities and networking.

The event is grass roots, communal, multicultural and sober (aka substance free). The festival is organized by Tunnetaitoja kaikille ry, a newly registered association working to establish emotional skills as a basic human right.

Emotional skills festival is arranged by volunteers from the very beginning!
Become a member and support our work and festival costs with voluntary payment.
E-mail us info@tunnetaitoja.fi: your full name, city, contact information. You get Self-compassion web course as a gift.
Payment:
Receiver: Tunnetaitoja kaikille ry
Bank account number: FI34 4730 0010 5281 30
Index number: 20022

Thanks a lot for all the participants!

Here is universal program of the festival (most of the program is possible to speak in english too – just ask):

Monday 17.30-18.30 Pop-up mutual impro street music, dance, singing

Wednesday: 18.15-20.30 Wordless improvisitation, expressing feelings without words. Rules: Can’t use language or harass others. Join: A.anna.parri@gmail.com

Saturday: Main event in Oodi library, music

Sunday: In outside of Oodi library: Music,

Sade Sudenkorento:  Poem Su 16.30-17

Poem ”01:27 is when my mind moves softly” in English and with international signs

An opportunity to dive into presence with emotions via poetry. The poem is written and spoken by Sade Sudenkorento and interpreted with international signs by Silja Ruonala.

open mic, Komba show