+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Tunnetaitoja kaikille -ideapakka

Tunnetaitoja kaikille -Ideapakassa on 42 tunnetaitoja vahvistavaa tehtäväkorttia. Pakkaa voi käydä läpi yksin, ystävän tai kumppanin kanssa, terapiassa tai erilaisissa ryhmissä. Kortit on suunniteltu kaikille sopiviksi, on huomioitu esimerkiksi aistirajoitteita. Pakka soveltuu työvälineeksi niin opettajille, psykoterapeuteille kuin sosiaalityöntekijöillekin.

Huom! Tulossa myös lasten tunnetaitopakka, itsemyötätunto- ja luovuuspakka, sekä unelma- ja unitaitopakka sekä englanninkielen käännöksiä! Painamme nämä, kun saamme riittävästi ennakkotilauksia. Tilaa vähintään 10kpl erä, niin saamme ison erän uutuuspakkoja painoon monien iloksi ja hyödyksi!

Tilaukset: info@tunnetaitoja.fi

Voit tilata pakan myös erikseen, hintaan 27€.

Jos liityt jäseneksi Tunnetaitoja kaikille ry:hyn ja maksat yli 50€ jäsenmaksun, saat Tunnetaitoja kaikille -pakan (arvo 27€) sekä Itsemyötätunnon voima -verkkokurssin (arvo 50€) jäsenlahjaksi (sis. postikulut). Muista mainita tilauksen yhteydessä jos haluat vastaanottaa edun.

Maksullisille kursseille osallistuvat jäsenet saavat Tunnetaitoja kaikille -menetelmäpakan kurssien yhteydessä erikoishintaan 20€/kpl (norm 27€/kpl). Muista mainita tästä kurssilla ja kertoa jäsenyydestäsi!

Jälleenmyyjille edullisempi hinta (vähintään 10 kpl tilaukset).

 

Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille:

Korttien tehtävien suunnittelu Tuisku Tuntevainen (https://tunnetaitojakaikille.fi/), viimeistellyt psykologi Pekka Freese (https://pekkafreese.com/) ja ideoitu Oskari Niitamon (https://miestenpiiri.fi/) kanssa.
 
Painatuksesta kiitokset:
Ideapakka Oy (https://ideapakka.fi/).
 
Grafiikasta kiitokset:

Tiina Tolvanen (https://www.sudenkutsu.com/)

ESITTELYVIDEOSTA kiitos Jyri Salminen ja Jenni Räty.

.

Hyviä tunneoivalluksia!