+358 45 3588292
info@tunnetaitoja.fi
Y-tunnus: 3092649-6 | Pankkitili: FI34 4730 0010 5281 30

Tunnetaitoja kaikille -ideapakka

 

Tunnetaitoja kaikille -Ideapakassa on 42 tunnetaitoja vahvistavaa tehtäväkorttia. Pakkaa voi käydä läpi yksin, ystävän tai kumppanin kanssa, terapiassa tai erilaisissa ryhmissä. Kortit on suunniteltu kaikille sopiviksi, on huomioitu esimerkiksi aistirajoitteita. Pakka soveltuu työvälineeksi niin opettajille, psykoterapeuteille kuin sosiaalityöntekijöillekin.

Tilaukset: info@tunnetaitoja.fi

Jos liityt jäseneksi Tunnetaitoja kaikille ry:hyn ja maksat yli 50€ jäsenmaksun, saat Tunnetaitoja kaikille -pakan (arvo 27€) sekä Itsemyötätunnon voima -verkkokurssin (arvo 50€) jäsenlahjaksi (sis. postikulut).
Maksullisille kursseille osallistuvat jäsenet saavat Tunnetaitoja kaikille -menetelmäpakan kurssien yhteydessä erikoishintaan 20€/kpl (norm 27€/kpl). Muista mainita tästä kurssilla ja kertoa jäsenyydestäsi!

Voit tilata pakan myös erikseen, hintaan 27€.

Jälleenmyyjille edullisempi hinta (vähintään 10 kpl tilaukset).

 

Tunnetaitoja kaikille -pakan tekijät:

Korttien tehtävät on suunnitellut Tuisku Tuntevainen (Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja), yhteistyössä Oskari Niitamon (viestintävastaava), sekä Ideapakan Jani Turkun, psykologi Pekka Freesen ja graafikko Tiina Tolvanen kanssa.

Ideapakka Oy (ideapakka.fi) valmistaa ja painattaa Tunnetaitoja kaikille -ideapakan. Katso myös muita upeita tuotteita ideapakan sivuilta!

Pekka Freese (psykologi, pekkafreese.com) on tarkistanut & viimeistellyt korttien tehtävät.

Tiina Tolvanen (graafikko, taiteilija, tiinatolvanen.fi) on kuvittanut kortit.

.

Hyviä tunneoivalluksia!